Tribuna
Doi candidați din județul Sibiu, eliminați de la examenul de Titularizare
Andra MARINESCU
2394 vizualizari
Doi candidați din județul Sibiu, eliminați de la examenul de Titularizare
© Arhiva TRIBUNA
Doi candidați la examenul de Titularizare din județul Sibiu, din acest an, au fost eliminați din timpul probei. Examenul scris a avut loc miercuri, 17 iulie, în trei centre din oraș, respectiv la Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu", Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnazială "Ion Luca Caragiale".


Potrivit datelor Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, 683 de candidați sunt înscriși la concursul de ocupare a posturilor.
 La proba de miercuri, 91 au fost absenți, iar doi eliminați din examen. Este vorba despre un candidat la disciplina Limba germană modernă și unul de la Limba și literatura română, Pedagogia Preșcolară și Metodica desfășurării activităților instructiv - educative în grădiniță de copii. 
524 de candidați au susținut proba scrisă, șapte s-au retras din cauze medicale și 59 din motive personale.
În judeţul Sibiu, sunt disponibile spre titularizare 1.509 posturi și fracțiuni de posturi.

Rezultatele vor fi afişate pe 23 iulie. Între 23 - 24 iulie se vor desfăşura înregistrarea eventualelor contestaţii la IŞJ Sibiu şi transmiterea lor la centrele de evaluare.
Potrivit calendarului MEN, notele finale vor fi afişate până în 30 iulie. Pe 31 iulie va avea loc repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 pe posturi didactice/catedre vacante pe perioadă nedeterminată. Pentru a deveni suplinitori, candidaţii trebuie să obţină minim nota 5.
Lista posturilor vacante se găseşte pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei Naţionale.

 

FOTO - Arhiva Tribuna

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia