Tribuna
Doi candidaţi au susţinut BAC-ul la Limba germană, în judeţul Sibiu
Andra MARINESCU
873 vizualizari
Doi candidaţi au susţinut BAC-ul la Limba germană, în judeţul Sibiu
În judeţul Sibiu, la proba scrisă de Limba şi literatura maternă, s-au înscris doi candidaţi, aceştia susţinând examenul din cadrul Bacalaureatului la Germană, marţi.


Cei doi provin de la Colegiul National "Samuel von Brukenthal"  Sibiu şi Liceul Teoretic "Şt. Ludwig Roth" Mediaş, fiind din promoţia 2018.
Elevul care a absolvit "Brukenthal"-ul a susţinut examenul la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu, iar candidatul de la Mediaş la  Liceul Tehnologic "Școala Națională de Gaz" Mediaș.
Examenul naţional de Bacalaureat continuă miercuri cu proba obligatorie în funcție de profil, iar joi, 23 august, cu cea la alegere în funcție de specializare.
În perioada 24-27 august va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, pe 28 august a celor la Limba maternă, între 29 - 30 august candidaților li se vor evalua competențele digitale, iar între 30 - 31 august cele într-o limbă de circulație internațională.
Primele rezultate vor fi afișate pe 1 septembrie, zi în care se vor putea depune, până la ora 16, și eventualele contestații. Între 2-5 septembrie vor fi soluționate contestațiile, urmând ca pe 6 septembrie să se afișeze rezultatele finale.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia