Tribuna
Doi bărbaţi din Jina, prinşi la furat calorifere şi vase de WC
Laura BUCIU
2602 vizualizari
Doi bărbaţi din Jina, prinşi la furat calorifere şi vase de WC

Doi bărbați din Jina au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din Miercurea Sibiului după ce au fost prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un imobil aparținând unei societăți comerciale.

În timpul nopţii de miercuri spre joi, doi polițiști din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Orașului Miercurea Sibiu, au surprins în flagrant doi bărbați în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un imobil aparținând unei societăți comerciale din Apoldu de Sus. Cei doi suspecți, în vârstă de 31, respectiv 41 de ani, ambii domiciliați în Jina, au pătruns prin efracție în incinta imobilului, de unde intenționau să sustragă 19 calorifere de diferite dimensiuni, trei corpuri de iluminat, două vase WC și mai multe robinete din metal, o parte din aceste bunuri fiind încărcate într-un autoturism folosit de cei doi.

Bunurile au fost recuperate iar autoturismul confiscat. Pejudiciul creat urmează să fie comunicat de către proprietar. Împotriva celor doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând ca să fie prezentanţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din Miercurea Sibiului, Compartimentul de Investigații Criminale, continuă cercetările.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia