Tribuna
Doi bărbați din Buzd, bătuți de doi tineri
Vasile ANTIPA
1329 vizualizari
Doi bărbați din Buzd, bătuți de doi tineri

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut doi bărbați cu vârsta de 22, respectiv 23 de ani, domiciliați în localitățile Buzd, respectiv Avrig. Reținerile au avut loc în urma cercetărilor cercetărilor efectuate într-un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

În 12 ianuarie, cei doi ar fi intrat într-o locuință din satul Buzd și, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, i-ar fi agresat fizic pe doi localnici. Cei doi tineri reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției 2 Poliție Rurală Mediaș.

comentarii
1 comentarii

Aici in state daca se intimpla asa ceva cei doi infractori erau la morga -- fiindca dreptul la aparare e sacru -- Nu ma mira -Romania e locuita de dementi culmea pusi si in pozitii inalte -- -- Astia taie gatul unui flamind care fura o paine si lasa liber pe cel ce omoara oameni nevinovati din culpa , beti la volan sau pui de maharii cu pile sus puse -- justitie de rahat
mike-
18.01.2020 19:18
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia