Tribuna
Dobândă preferenţială la creditul Prima Casă pentru clienţii care îşi încasează veniturile într-un cont BRD

In primul semestru al a­nului 2014, BRD continuă să fie lider în cadrul progra­mu­lui Prima Casă,  înregis­trând la finalul acestei peri­oade un sold total al credi­telor imo­biliare mai mare cu 9% faţă de S1-2013, semni­ficativ peste media pieţei (+7%).

Pentru a-i fideliza pe clienţii care îşi încasează deja veniturile într-un cont BRD, dar şi pe cei care vor opta pentru o astfel de soluţie în viitor, banca a lansat o ofertă dedicată, ce presupune a­cor­darea unei dobânzi de ROBOR la 3 luni + 2 pp la contractarea unui credit Pri­ma Casă. Noua dobândă a­duce o reducere substanţială faţă de varianta standard (ROBOR la 3 luni + 2,5 pp). Banca nu percepe comision de analiză şi de administrare lunară a creditului.

„Astfel, pentru un credit de 253.394 Lei (echivalentul a 57.000 Eur), contractat pe o perioadă de 30 de ani, suma lunară de plată este de 1.224 Lei, iar valoarea DAE este de 4,43% p.a. (DAE nu include asigurarea de viaţă, aceasta fiind opţională; pentru calcul s-a utilizat ROBOR la 3 luni valabil la data de 11.08.2014: 2,10%)”.

„Atât prin oferta proprie, cât şi prin programul Prima Casă, BRD a finanţat în ultimii 15 ani achiziţia a peste 70.000 de locuinţe în toată ţara, susţi­nân­du-i astfel pe cei care au visat să-şi cumpere sau să-şi construiască o casă. Astăzi, acordăm această dobândă preferenţială pentru că vrem să fim în continuare alături de clienţii care îşi doresc un credit pentru o locuinţă, prin Prima Casă. @n plus, pentru că optează să-şi domicilie­ze veniturile la BRD, le des­chidem ac­cesul la noi solu­ţii flexibile, mobile şi sigure prin care îşi pot gestiona finanţele proprii”, a declarat Bogdan Spuza, Directorul Executiv de Marketing şi Management Produse al BRD.

Demarat în iulie 2009, programul a fost creat pen­tru susţinerea celor care doresc să îşi cumpere sau să construiască o locuinţă, prin acordarea unei garanţii de stat aferente unui credit imobiliar cu dobândă redu­să şi un avans minim de 5%.

În afara unităţilor din re­ţeaua sa, BRD le oferă clien­ţilor interesaţi de obţinerea unui credit Prima Casă ser­viciul Vocalis Prima Casă, la numerele de telefon 0800 803 803 (apel gratuit în re­ţeaua Romtelecom), 021 302 61 61 (număr cu tarif nor­mal) sau *BANCA (*22622 - apel cu tarif normal în reţelele Orange şi Vo­dafone), accesibile de luni până duminică între orele 08:00-22:00. Prin acest ser­viciu, clienţii pot solicita con­siliere şi analiză de pre­accep­tare a creditelor Prima Casă prin telefon, obţinând pe loc răspuns la solicitarea lor de credit.
În plus, 24 de ore din 24, cei interesaţi pot obţine infor­maţii despre Programul Pri­ma Casă şi pot direcţiona cererile de informaţii prin com­pletarea formularului disponibil pe site-ul http://www.creditulprimacasa.ro/ sau direct, la adresa primacasa@brd.ro .

BRD-Groupe Société Gé­nérale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi banca nr. 1 pe piaţa românească a creditelor sindicalizate. BRD – Groupe Société Générale are 2,3 milioane de clienţi şi operează o reţea de apro­ximativ 880 de unităţi. Cu peste 2,3 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de peste 21.600 de POS-uri şi 1.500 de ATM-uri, BRD este banca nr. 1 pe piaţa românească a cardurilor. Cu operaţiuni de factoring de 918 milioane de euro în 2013, BRD este liderul pieţei de factoring din România.
BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri euro­pene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de an­gajaţi în 76 de ţări şi 32 de mi­lioane de clienţi în în­treaga lume, în trei activităţi-cheie: Retail banking în Fran­ţa; Retail banking interna­ţional, servicii financiare şi asigurări; şi Corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru in­vestitori.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia