Tribuna
Doar 43% dintre contribuabili au depus Declaraţia unică

Termenul limită pentru depunerea declaraţiei unice privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impo­zitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate aferentă lunii aprilie anul curent este 25 mai. La nivelul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a jude­ţului Sibiu, până la data de 19 mai au depus declaraţia aferentă lunii aprilie 2011, 43% dintre contribuabilii care au calitatea de angajatori şi asimilaţi acestora.
DGFP Sibiu roagă contribuabilii să nu depună declaraţia unică prin poştă, deoarece verificarea stării declaraţiei se face pe baza numărului de înregistrare, iar în cazul trimiterii prin poştă a declaraţiei contribuabilul nu are posibilitatea verificării deoarece nu are numărul de înregistrare.
De asemenea, DGFP Sibiu atrage atenţia contribuabililor care au puncte de lucru să completeze corect datele privind punctele de lucru din secţiunea F - impozitul pe venitul din salarii defalcat pe sediul principal şi sedii secundare din declaraţia unică. Începând cu 1 iulie declaraţia unică se va depune numai on-line. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la birourile / compartimentele de asistenţă contribuabili din cadrul Administraţiilor Fiscale Teritoriale.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia