Tribuna
Distracție periculoasă: șase sănii trase de aceeași mașină, la Iacobeni. Doi copii răniți de alt vehicul condus din sens opus
Laura BUCIU
1490 vizualizari
Distracție periculoasă: șase sănii trase de aceeași mașină, la Iacobeni. Doi copii răniți de alt vehicul condus din sens opus
Foto cu caracter ilustrativ © Arhivă

Doi copii de 14 și 15 ani au fost răniți, marți seara, în comuna Iacobeni, județul Sibiu, după săniile pe care se aflau, trase de o mașină, au ajuns pe contrasens și au fost lovite de alt autoturism. Șase sănii erau trase de același vehicul.

Potrivit reprezentanților Poliției Sibiu, accidentul rutier s-a petrecut pe DC 20, în localitatea Ștejărișu, din comuna Iacobeni.

Polițiștii rutieri au constatat că un șofer în vârstă de 24 de ani, localnic, trăgea cu mașina 6 sănii pe care se aflau mai mulți tineri.

„Șoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus (condus de un localnic în vârstă de 38 de ani), moment în care două dintre sănii ar fi alunecat și ar intrat pe contrasens și coliziune cu acest autoturism. Doi minori de 14 și 15 ani, aflați pe sănii, sunt răniți”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Soliției Sibiu.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

Băiatul de 14 ani a fost asistat medical și transportat spre Sibiu de către echipajul SAJ, el prezentând o fractură de femur. Celalalt băiat a fost transportat de echipajul ISU cu traumatism la picioare.

comentarii
1 comentarii

Selectie naturala...
turist
19.01.2022 07:17
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA