Tribuna
Dispute în PSD Sibiu

Vicepreşedintele PSD Sibiu, Cosmin Ionescu, şi Adrian Stoica, candidat pentru un post de consilier local la alegerile locale din iunie 2008, au organizat, ieri, o conferinţă de presă, în care au acuzat "managementul precar" al preşedintelui PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea. Cosmin Ionescu spune că în acest moment cel mai bine ar fi suspendarea conducerilor organizaţiilor judeţene şi municipale de către preşedintele PSD Victor Ponta şi organizarea unei conferinţe judeţene pentru desemnarea noului preşedinte al PSD Sibiu. "Liderul partidului (n.red. - Ioan Cindrea) a pierdut cele mai importante bătălii la Primăria municipiului Sibiu în 1996 şi 2000 şi la Consiliul Judeţean, în 2008. Cum apreciaţi dumneavoastră că preşedintele organizaţiei municipale (n.red. - Gheorghe Suditu) nu a candidat niciodată, de 12 ani, la Primăria Municipiului Sibiu? În 2004, candidatul PSD la Primăria Sibiu a obţinut voturi la funcţia de primar mai puţine decât membrii cotizanţi ai organizaţiei municipale. Rezultatele slabe obţinute la alegerile din ultimii ani sunt cauzate, în opinia mea, de managementul precar la nivelul organizaţiei judeţene şi municipale PSD. Un alt fapt negativ, este îndepărtarea oamenilor de valoare cum sunt Eftimie Costeiu, Constantin Oprean, Gligor Ciortea şi Constantin Morar. Concluzia este că preşedinţii organizaţiei judeţene şi municipale, în tot acest răstimp s-au ocupat de monitorizarea membrilor, discreditarea şi înlăturarea acestora în dauna luptelor electorale care au avut loc. Totodată, la congresul PSD din această primăvară, cei care nu ar fi votat cu Mircea Geoană nu au fost convocaţi. Toate acestea mă determină să cred că liderul judeţean şi cel de la nivelul municipiului Sibiu, în toţi cei 13 ani, respectiv 12 ani, de când deţin aceste funcţii, au desfăşurat doar o politică a bunului plac, nerespectând în mai multe cazuri statutul partidului, neidentificându-se în toţi aceşti ani cu performanţe politice remarcabile şi căutând doar scuze lamentabile nedemne de funcţiile pe care le deţin. Fac un apel tuturor membrilor PSD de bun simţ să analizeze dacă mai putem continua în aceste condiţii", a spus Comsin Ionescu.
În replică, deputatul Ioan Cindrea, preşedintele PSD Sibiu, a reacţionat tranşant: "Sunt aberaţii din partea celor care în bătăliile politice au stat cu capul la cutie. Au stat prin baruri, iar acum tot în baruri fac şi conferinţe de presă (n.red - conferinţa de presăorganizată de Cosmin Ionescu a avut loc într-o cafenea din Sibiu)
comentarii
72 comentarii

nu stiu de ce nu il sustin tineri si studentii pe cosmin ionescu singurul din partid care il cunosc eu si si a respecat blazonul
antibasecu
13.04.2010 00:12
Dar tu unde erai intre 2000- 2010 Ionescu?
Ce ai realizat pe plan profesional?
In conferinta mergi cu individul ala care ii sluga si bodyguardul lu` agramatu sau boschetaru de.... nici nu merita sa ii pronunt numele, ca asa se lauda ca ii mai da cate 100 de euro sa mearga la bucuresti cu el. Apropo pentru stoica sa imi dai bani ce ti-am dat in imprumut?
un fost membru
13.04.2010 00:14
apropo fara cosmin ionescu multi tineri de acum erati 0,0,0,0,0,0, fara cosmin ionescu asa ca mucles TRADATORIILOR
UNUL DIN PARTID
13.04.2010 00:17
mai mai ,nici tineri nu il mai sustin pe Cosmin Ionescu, pentru ca toti ati simtit gustul puterii,dar el este omul de valoare care aduna sute de tineri in belisima sau care scotea rezultate in ocna copsa etc , seniori il vor jos pentru ca se simt amenintati
un elev care a participat de 2 3 actiunii
13.04.2010 00:23
Cine este tradator, cel care vorbeste cu presa inainte de a vorbi in interiorul partidului, sau cel care ramane in partid si munceste pentru buna functionare a partidului.

Tradatorul=persoana care se abate de la o linie conduita si a dovedi incosecventa fata de o actiune sau o idee. A insela in mod voit si perfid increderea cuiva
pt. UNUL DIN PARTID
13.04.2010 00:25
NU mai comentati ce nu stiti,Cosmin Ionescu e SINGURUL dintre liderii tsd sibiu care A LUPTAT PT TINERII IN FATA SENIORILOR nu numai pt ei, un om cu coloana vertebrala
nu uita ca psd vom fi noi.............TINERII DE AZI
13.04.2010 00:25
ce ba ii cerea voie lu cindrea sa vorbeasca cu presa impotriva lu cindrea?=))
din saliste
13.04.2010 00:29
Parca erau 3 muschetari, unde ii al treilea?
Oare sa il fi speriat?
Sau poate l-o parasit si ultimi 2 prieteni, pe care ii barfea zilnic, ba ca unu ii cere bani, ba ca altu isi joaca banii la cazinou?

Ce sa fie oare draga ghicitoare?
Dan Tomozei
13.04.2010 00:31
trebuie sa il sustinem un TANAR, o sa va vedeti ca nici un senior nu are ce sa ii reprosez ceva concret sau o institutie a statului DE ACEEA IN ROMANIA PE LINE DE PARTID SE PROMOVEAZA TOT BATRANII MURDARITI in loc sa LASE TINERII,care au initiativa si vor binele acestui oras.
crestinul social democrat
13.04.2010 00:38
respect cosmin ionescu pentru tot ce a facut el pt tsd Sibiu si nu numai, pentru felul lui de ai ajuta pe cei din jur,si pentru taria de caracter in fata seniorilor.
che guevara
13.04.2010 00:59
atunci sa arunce cu piatra cei care au avut si alt interes in partid decat interes lui , sa arunce cu piatra in cosmin ionescu cel care nu e lingau si care isi pastreaza demitatea, nu stiu CE SE INTAMPLA DAR AM VAZUT CA MULTI IL RESPECTA PE COSMIN IONESCU CHIAR SI CEI CE PLEACA DECI....................LA O PLOAIE TOTII TRADATORII SE UDA NU AU UMBRELA;)
PRO PONTA SI PRO CRIN ANTONESCU
13.04.2010 01:07
Pana una alta Cosmin Ionescu a fost primul vicepresedinte al organizatiei TSD Sibiu cand a inceput acest proiect. Altii au sperat ca au sanse dupa 13 ani de nereusite si minciuni la un post de vicepresedinte psd. Asa este cand te pupi cu Vanghelie la congres si acum pozezi in fata mare. Rusine domnule Cindrea si gastii care va inconjoara! Vreau sa sper ca o sa traiesc momentul in care in PSD Sibiu va fi bun simt, va fi respectata valoarea si poti avea dreptul la o opinie libera.
psd
13.04.2010 01:53
eu l-as propune pe gabi pitu,a fost alaturi de cindrea toata campania,a cheltuit multi bani saracutul,a carat pe sate zahar si ulei din greu,si-a cocosat golful 6 (leasing desigur),deci chiar merita recompensat..
vanghelie-
13.04.2010 04:13
"cam"infatuat" baietasul"asta ! a fost consilier judetean-propus evident de dl cindrea-pe care acum il sapa miseleste..,in consiliu s-a remarcat prin ...absenta[chiiar daca era prezent] la debarcarea miseleasca a dlui costei a "dat o mana de ajutor"..si-n rest......nimic. Nu sunt membru psd,nu-i simpatizez ,insa cunosc "capacitatea"si caracterul lui Ionescu..
x
13.04.2010 06:55
SANTAJ,INTERMEDIERE, DOSARE DE HANDICAP, CLIENTI, RROMII DIN COPSA, 200 - 300 EURO = PRETUL ACTIUNIILOR LUI
DEGEBA CE E SCRIS SCRIS RAMANE
TINCA DIN AREST LOVESTE
13.04.2010 07:16
Ce e asta lovitura de stat, sau exemplul tinerilor care musca mana care candva i-a ajutat ?
q
13.04.2010 08:10
de aceasta sunt oamenii in politica romaneasca doar canalii si parsivi pentru ca cei care vor sa faca ceva sunt lasati pe dinafara ,trebuie promovat cate un tanar din fiecare partid pentru a DA CURAJ ALTOR TINERII DE A INTRA IN PARTID,dar daca seniorii......cum spui o idee te taie de lar radacina cum sa se promoveze tinerii.
Ponta JUNIORUL
13.04.2010 08:16
Sa fim seriosi. Oare de ce discutam de Ionescu un om care fara politica e 0. Daca iese din PSD merge pe la colturi sa cerseasca. Nu are nici o pregatire e o varza de om.
ULOS
13.04.2010 08:19
voi nu aveti oamenii care pun suflet voi aveti doar oamaneeni care pun banii si mercenari, cate actiuni a facut el cu 100 de tinerii?? si voi si cu banii nu ati strans 10 studentii=)) fara banii sunteti 0 nu aveti membrii adevarati tinerii
pt toti PDListi care intra pe acest articol
13.04.2010 08:23
asist de mult timp la tot ce se intimpla in politica sibiana si ma intreb ce urmeaza;la pnl; la pdl si mai cu seama la psd ,unde ar trerbui sa fie armonie,intelegere si multaprietenie;dar nu-i asa si stiu bine ca pestele de la cap se impute;deci decapitati baieti CAPUL SI RAUL SE DUCE DE LA SINE.Darfiti atenti cine va fii urmatorul CAP,pe cine alegeti in frunte ca de ma uit prin psd nu prea aveti oamene cu adevarai importanti
un sibian curios
13.04.2010 08:32
asist de mult timp la tot ce se intimpla in politica sibiana si ma intreb ce urmeaza;la pnl; la pdl si mai cu seama la psd ,unde ar trerbui sa fie armonie,intelegere si multaprietenie;dar nu-i asa si stiu bine ca pestele de la cap se impute;deci decapitati baieti CAPUL SI RAUL SE DUCE DE LA SINE.Darfiti atenti cine va fii urmatorul CAP,pe cine alegeti in frunte ca de ma uit prin psd nu prea aveti oamene cu adevarai importanti
un sibian curios
13.04.2010 08:32
Cozmin are o oarecare dreptate in anumite parti ale declaratiei sale. Dar marturisesc ca dincolo de ce i-a dat PSD lui (functii, pozitie, tribuna, protectie etc.) pe el nu l-am auzit absolut niciodata sa aiba vreo luare de pozitie critica in sedintele Biroului. Si atunci cum sa nu faca greseli cei care ne conduc daca nu sunt "trasi de maneca" in locul si momentul potrivit?. Adica - pe scurt- acolo unde lasitatea, siretenia si spiritul ciolanar e mare: A nu se cauta valoare reala!.Si mai e ceva, Ionescu Cozmin a "dospit" politica PSD multi, multi ani langa cei pe care-i critica atat de vehement astazi. Oare ce si cine l-a oprit s-o faca in tot acest timp????????????????
un membru al biroului executiv PSD Sibiu
13.04.2010 08:36
cindrea isi merita soarta si anume o ia de la cel pe care la ocrotit multi ani de zile. Aduceti-va aminte domnule cindrea cand au fost alegeri in 2004 la tineret .sa va amintesc era la belisima si cosmin avea ca si contracandidat o tanara, iar singurul mod de a scapa de ea a fost sa o inchida intr-o incapere din discoteca, un lucru alarmant si scandalos, ce ati facut cand ati aflat , nimic ati ras impreuna cu ceilalti membri din birou si ati facut glume de prost gust, nu v-ati gandit macar o clipa ce tragedie se putea intampla sau ca pur si simplu putea sa se intampe uneia din ficele dvs.
In calitate de presedinte in acel moment trebuia sa luati atitudine, dar nu ati facut-o asa cum nu ati facut nici in alte dati cand tot asa s-au intamplat multe magari in cadrul organizatiei, asa zisele chefuri din belisima care se tranformau in adevarate orgii la care si dvs, ati participat destul de des, i-ati indepartat pe acei pe care i-ati considerat o amenintare pt. scaunul dvs. ati aruncat cu pietre in ei fara sa va ganditi o clipa ca de fapt aruncati in dvs. si in copiii dvs., i-ati permis alcoolistei sotii si telefonistei de la partid sa faca jocuri murdare si sa defeimeze pe oameni care au coloana vertebrala , nu numai ca v-ati promovat sotia ,care sincer sa fim e departe de a fi un om politic adevarat,i-ati promovat si toate rudele ei la fel de incapabile si anume fulea nasul sotiei , sa continuam , culegeti cea ce semnati, sunteti un jalnic, un ins fara scrupule si coloana, asta e o lectie pt. multi ,inainte sa arunci cu piatra sa iti faci un proces de constinta sa vezi ce ai facut tu altora
psd
13.04.2010 09:14
citesc cu stupoare tot, se pare ca in acest partid se intampla lucruri foarte grave, totusi cum cei de la bucuresti nu au luat nici o masura pana acum, au riscat sa obtina procente de nimic de dragul unuia ca cindrea sau suditu
un om de3 rand
13.04.2010 09:34
Daca pana acum nu s-a auzit nimic in afara partidului asta nu inseamna ca in interior nu au existat pana acum nenumarate discutii intre Cosmin si dl. Cindrea, in care Cosmin si-a exprimat punctul de vedere direct.
Felicitari Cosmin pentru curajul de care ai dat dovada iesind in fata si spunand lucrurilor pe nume! Ai demonstrat ca ai atitudine si valoare politica.
L.
13.04.2010 09:34
RASPUNS LA GHICITOAREA D-NULUI TOMOZEI

CRISTIAN MARINESCU ESTE AL TREILEA MUSCHETAR!!!!!!!!!!!!!
SPERANTA
13.04.2010 09:39
Ce am inteles eu din toate astea? Am inteles ca pe vremea cand Ionescu era presedinte la tineret sibiu, Ponta era presedintele tineretului pe tara si erau foarte buni prieteni, probabil sunt si acum. Am mai inteles ca organizatia sibiana a PSD a votat cu Geoana la alegerile pt functia de presedinte a partidului. Acum vine razbunarea lui Ponta, cutremurul. Shi bineinteles trebuie ca totul sa porneasca de jos, adica cei din organizatia judeteana sa fie cei nemultumiti. Cine este cel mai apropiat de Ponta? Bineinteles Ionescu. Si sunt convins ca scandalul va continua, iar castigatori vor fi Ponta si Ionescu.
un gheorghe
13.04.2010 10:00
De multa vreme trebuia facuta o schimbare la nivelul conducerii PSD (judet si municipiu)...
Sper ca aceasta se va concretiza cat mai rapid...
Multumim domnule Cindrea...dar ar fi cazul sa lasati locul tinerilor, pentru ca nu ai cum sa castigi respectul alegatorilor, cu oameni depasiti "in port si in grai" precum Suditu

Respect Cosmin Ionescu
d.n.z.e.u
13.04.2010 10:17
CUM VREA UNUL CA IONESCU SA CONDUCA O ORGANIZATIE DE PARTID, DACA NU E IN STRE SA CONDUCA NICI MACAR O MASINA?????
STA CU MASINA IN CURTE DE SASE ANI(DE LA NUNTA CU FOSTA SOTIE-CARMEN VOINEA) SI NU E CAPABIL SA-SI IA CARNETUL DE CONDUCERE AUTO.
RAD CEI DE LA POLITIE, DE LA CIRCULATIE, AU SPUS CA IL VOR PROPUNE LA CARTEA RECORDURILOR-PENTRU PROSTIE,CA A DAT EXAMEN DE 30 de ori(treizeci de ori) SI NU E CAPABIL SA OBTINA LA TESTUL SCRIS, MAI MULT DE CATEVA PUNCTE...
HA,HA,HA,....CINE VREA SEF!!!???
politistul psd
13.04.2010 10:50
politistul PSD adica finul lui cindrea, bine ca a avut grija de toti finii si finele si nasi.
vai de nasul lui acum.
rade ciob de oala sparta
ha, ha, ha, ha
niculici
13.04.2010 10:55
bv Cosmin singuru care o avut curaj sa se ia de cindrea ....cu suditu si cindra ne ducem de rapa
un tsd-ist
13.04.2010 11:02
Tradatori ce sunteti vobiti urat de cosmin care a fost alaturi de voi de cate ori a-ti avut nevoie.nu vedeti ca fara el psd-ul nu mai e la fel?
Cosmin a stiut sa na faca sa si muncim sa invatam dar si sa ne distram.Cati tineri nu au plecat in tabara la mare si in alte parti?
Acum pupati in f....d pe cindrea si suditu care au promis atatea si nu au facut nimic.Astia sunt babaci deja si trebuie schimbati.
o fosta psd-ista
13.04.2010 11:10
Cindreo, fa-ti rugaciunile , ca sfarsitul tau politic e aproape!!!! Degeaba adopti politica strutului,zadarnic arunci explicatii in care nici tu nu crezi, minti, si dezinformezi in stanga si in dreapta.Homo sovieticus prin excelenta,Cindrea nu poate si nu are cum sa inteleaga realitatile lumii in care traim.
Emil
13.04.2010 11:15
Bravo cosmin, ma bucur ca te-ai hotarat sa ii infrunti.In sfarsit cineva s-a ridicat impotriva lor, pt ca ceilalti tac ca niste lasi.
unul
13.04.2010 11:25
Afara cu pensionarii !
d.n.z.e.u
13.04.2010 13:16
Ai dreptate Cosmine! Dar unde ai fost pana acuma? Ai mancat rahat din plin alaturi de cei care acum la adapostul lui Ponta ii critici atat de vehement. Tu nu ai dreptul sa vorbesti!Esti un politruc de doi lei care nu ai demonstrat nimic la viata ta.Sunt convins ca esti doar o coada de topor iar cei de la Bucuresti care te folosesc sa scape de Suditu si Cindrea(intre noi fie vorba nu-i mare paguba si ar fi cazul) te cunosc suficient si nu sunt atat de prosti sa te accepte pe tine in fruntea P.S.D. Sibiu.Ar rade un oras intreg!
conferentiarul
13.04.2010 13:25
adevarat a grait conferentiarul.....
un gheorghe
13.04.2010 13:33
dar un cutremur tot va avea loc....
un gheorghe
13.04.2010 13:34
Deasta nu merge bine la noi in psd ,deunde atitea functii si posturi cite se pretind ,ar trebui sa nu ne mai spalam rufele in public ,altii se bucura de ceea ce ni se intimpla noua . nici mie nu imi convine anumite lucruri dar nu putem proceda ca voi sa tot birfim .voi habar aveti cu ce neam confruntat noi pe plan localaici cu pd-l si cit suferim dar daca asa a fost sa fie asta e .. ..sa facem si noi ca voi ?uite eu as propune ca presedinte sa ramina cindrea deoarece conteaza foarte mult ca e cunoscut de lume ,nunmai la sibiu trebuie sa fie cunoscut si in sate ,com unde acolo oamenii is mai constinciosii la vot ,altfel vine unul care nu ii cunoscut si iarasi o sa pierdem ca altii de la pd-l etc nii fura
Iara la tineret sa fie cosmin ca doar nu e chiar asa batrin
si cit de cit il stim si noi din vremurile bune .as mai avea o propunere sa se faca o sedinta mare cum spune romanulla sala dalia iar in afara de biroul de conducere de pe fiecare loc sa mai participe si inca 6 membrii si acolo fiecare sa isi spuna parerea ptr. ca ar trebui sa conteze si parerea noastra .
UN MEMBRU PSD
13.04.2010 14:33
I i usor sa dam vina pe altii pentru esecuri dar vina e si a noasta multi nu sa-u implicat le-a fost indiferent ce se intimpla ,iara altii sa-u lasat cumparatii de ce-i de la pd-lsi astia au fost chiar oamenii nostrii de la sectiile de vot deci cum era sa cistigam .....pe sate multe sa-u intimplat asa
un membru
13.04.2010 14:39
pentru seniorii esti o unealta in campanie si un gunoi cand vrei sa te ajute;)
JOS COMUNISTII
13.04.2010 14:48
bravo ,bravo.
bravo jos comunistii
13.04.2010 14:57
sinteti aproape toti niste paraziti,odrasle de fosti comunisti.,actualmente hoti legalizati.aveti destui mentor-nastase,vanghele voicu si m.a.
ptr.psd
13.04.2010 15:36
Frunza verde talpa gastii
Fac ce vreau cu PSD-istii
Ca am promovat , mai frate
Nulitati si prostituate
Am dat faina , ulei
Pentru toti votantii mei
Si iar verde lemn uscat
Craisor nou ,s-a sculat
Voda Ponta, cel viteaz
Simnt pumnalul la grumaz
Balada lui Cindrea Zapciul
13.04.2010 15:36
Bafta, Cosmine! E nevoie de un suflu proaspat in organizatia PSD Sibiu, fiindca raul e inradacinat adanc aici. Sper sa poti aduce aceasta schimbare si sa nu fie in zadar aceasta lupta! Cindrea si ai lui sunt vechi in ale politicii, sunt greu de infruntat. Ramai pe pozitie dar fii cu ochii in 4.
bafta
13.04.2010 17:46
ionescu?
vai steaua lui?
de aia nu a stat nici nevasta cu el.
iar acum scuipa mana care l-a hranit.
dd
13.04.2010 18:21
un traseist ordinar, parasit de sotie, deoarece in noaptea nuntii a avut o aventura cu alta! votati-l fratilor, ca sa desavarsiti moartea psd-ului in sibiu
amicii muntilor
13.04.2010 19:46
Cati dintre d-stra stiti de traficul de influenta pe care d-l ionescu l-a facut pe langa amaratii de primari de pe la sate, atunci cand era consilier judetean, ca acestia sa incheie contracte de consultanta pe protectia muncii cu firma lui ionescu, oferind in schimb protectie din partea fratelui si tatalui ca inspectori de munca la I.T.M. SIBIU? verificati d-lor conducatori de partide cum a incheiat firma KLEIN CONSULT contracte cu institutii ale statului si cu primarii din judet.... raspunsul vi-l dau eu: prin traficul de influenta al d-lui ionescu cosmin!!! votati-l psd-istilor, vom impusca doi iepuri: scapam de suditu,cindrea,amalia si in acelasi timp ducem psd sibiu la 2% din voturi!!!! ha,ha!
un cunoscator de-a lui ionescu
13.04.2010 19:52
fir-ati ai dracu de hahalere,cu psd-ul vostru,m-ati facut sa-mi cheltui banii degeaba,nu m-am ales cu nimic,doar promisiuni...
m-ati enervat rau,cred ca plec deseara la o relaxare,la Vantu...apoi la un simpozion,psd=prm convocare data de vanghelie.
gabi pitu
13.04.2010 19:55
Pentru "Membru PSD", dragule imi pare rau ca trebuie sa te anunt dar toti s-au scarbit de cindrea.La sate ai sa vezi tu cati o sa il mai voteze.S-au saturat de minciuni si de porcarii.Am vorbit cu multi oameni de la sate care mi-au spus ca nu il vor mai vota pe cindrea si pe psd pt ca nu stiu sa aleaga oamenii care sa conduca satele....
Pt"dd" si "amicii muntilor":Sunteti doi fraieri care nu stiu nimic.De unde stii tu "amicii muntilor"ca a inselat-o cu alta?I-ai tinut lumanarea.Nu nevasta la parasit el a parasit-o pe ea pt ca era si va ramane o ordinara.
ffc
13.04.2010 19:59
Cosmin mergi inainte si nu ii lasa sa te doboare.Ai facut multe cat ai fost presedinte si multi te-au iubit si te-au admirat.Fraierii sa vorbeasca invingatorii sa castige.
Cosmin mergi inainte
13.04.2010 20:01
Esti cam analfabet, invata sa scrii corect si sa nu mai fii asa de naiv.
Pt un membru psd
13.04.2010 20:02
TATAL LA ITM
FRATELE LA ITM
FIRMA PRIN CIPI KLEIN OFERA PROTECTIE
PT COSMIN IONESCU
13.04.2010 20:02
Cristi Marinescu Presedinte!
Deocamdata singurul (tanar) care si-a exprimat in cadrul partidului punctul de vedere, altul decat al Conducerii!
Tanar, ambitios, realizat profesional si material= cv-ul castigator.
Cristi! te vrem inapoi in Sibiu (nu in Ilfov).
Bafta!
Generatia 9!
13.04.2010 20:24
Marinescule stai acolo unde esti ca stai bine,la ce manevre ai tras prin sibiu,numai tu mai lipseai din pesisajul asta de tamponati,asa zis psd-isti.
hai paaaaaaaa
nea Ion agricultoru
13.04.2010 21:05
du-te bah la somn,e ora tarzie,ai vazut desenele animate,da jos cravata de pionier si treci in pat
ptr generatia 9
13.04.2010 21:07
Ionescule mare ..... mai esti!
Un mare domn
13.04.2010 21:29
cindrea si-a pus toate neamurile in functii,n-a pus-o pe nevasta-sa subprefect,la fel si ionescu,tata,fratii....
mimi
13.04.2010 21:37
COSMIN NU TE LASA !!! Ai fakut multe pt acest partid si sunt ferm convins ca vei mai face multe altele daka vei fi lasat! si pt akutuala conducere care face totul in stil"comunist" (invechit cu miros de naftalina) nu cred ca asa pe viitor o sa atragem electoratul de partea noastra ,ce da mai zic de tineri, chit ca e Vicor Ponta presedinte, un tanar de mare perspectiva.
Deci fratilor trebuie o schimbare , trebuiee incurajati tinerii de perspectiva in fucntii de conducere si batarnii corupti lasati akasa.
Altfel psdul la sibiu va fi in declin continuu.
Tanarul psd-ist (scarbit de actuala conducere)
13.04.2010 21:41
Gata Cosmine,te-ai jucat destul, te-ai laudat destul pe forum-sub diverse nume si in ziare, e tarziu,i-ati pijamaua si treci la nani, sa visezi frumos-color, CA NU E DE NASUL TAU UN PARTID SERIOS CA PSD-UL.
Serios,munca de partid e altceva decat ce consumi tu prin baruri....
Pa,pa,noapte buna si NU MAI VISA CAI VERZI PE PERETI!
victoras ponta
13.04.2010 21:45
i-am cunoscut pe amandoi.
si pe el si pe ea.
si inca odata va spun : ea l-a parasit pe el, nu el pe ea.

Pt `ffc` si `Cosmin mergi inainte` se vede ca esti unul si acelasi.
dd
13.04.2010 21:46
Cosmine revino cu picioarele pe pamant.
Ai o varsta nu te mai prosti.
dd
13.04.2010 21:48
Unde e democratia ian acest pardit ? De cand li se impune oamenilor cand si ce sa vorbeasca? Doar traim intro tara libera si avem voie sa ne exprimam liber ceea ce gandim.
Dar la dl cindrea nu e asa. El spune ca asa facem parditu de rausine ,ca se spala rufele in public. Dar altfel oameni buni, daka ai ceva de spus de rau sau de obiectat esti pus la zid. Asta nu e democratie, jos cu actuala conducere care de 12 ANI NA FAKUT NIMIC. Ooamenii vad, analizeaza si pedepsesc PSD-ul mai ales la nivel local prin votul or.Asa nu se mai paote, unde vrem sa ajungem ???Poate dl Victor Ponta va intelege si va face ordine. VREM SCHIMBAREE
Alaturi de Cosmin !
13.04.2010 21:53
REPET PENTRU ULTIMA DATA:
Gata Cosmine,nu-ti mai scrie mesaje singur,te
victoras ponta
13.04.2010 21:59
E momentul sa se inceteze cu scuzele si cu acuzele, cu oamenii care fac politica in interes propriu, cu oamenii manjiti de ce au facut de-a lungul timpului si sa se reformeze organizatia din temelii. Cu actuala conducere organizatia asta e PIERDUTA, se duce de rapa in cel mai scurt timp!
Cine face oare prostitutie politica? Un om care a castigat respectul si simpatia tinerilor social-democrati si a seniorilor de valoare sau...?
Si...le-a castigat pe buna dreptate, cine ii poate contesta rezultatele din campanii sau meritele vizavi de TSD? Oare nu sub conducerea lui Ionescu a fost TSD Sibiu o organizatie puternica si unita??
Ionescu a facut un prim pas important, dar nu este suficient. E nevoie de implicarea tutoror celor interesati de soarta PSD Sibiu ca sa se poata schimba ceva. Ramane de vazut cati oameni iau decizii cu cap.
Succes.
o parere
13.04.2010 22:01
Certativa fratilor, cu asta nu rezolvati nimika, oricum pe greii parditului din PSD SIBIU nimei nui da jos, poate Victoras Ponta??Hmmm... daca are cap si suflet se poate...asta ramane de vazut. Asa ca tot dusmanii castiga cu toate certurile astea atat la nivel local cat si national. asa ca MULTA BAFTA si ganditi cu inima daka tineti la parditu asta.
cetateanul turmentat "EU CU CINE VOTEZ??"
13.04.2010 22:03
Sunt un tanar din liga stundetilor si nu sunt cosmin cum crede domnu de mai sus, stiu ca e tarziu da am niste cuvinte de spus si niste pareri care vad ca nu se iau in serios.
Cosmin Ionescu a fakut multe pt tinerii din acest pardit si pt liga studentilor, asa ca nu merita tratat asa. Datorita lui au venit tinerii la acest pardit, altfel ramaneati cu toti batranii si pensionarii si aia putini.
Oricum se stie TINERII sunt viitoru in tara asta imbatanita si sufokata de coruptie.
Inca odata COSMIN NU TE LASAA!!!!!
Alaturi de Cosmin ! (pt DL care se da victoras ponta)
13.04.2010 22:12
O completare... Deci io nu iteleg daka niste tineri au ceva de spus si o spun pentru ca asta simt , mai si muncesc sisi dau sufltul..nu sunt luati in serios si se mai face si misto de ei. Bravo asta e aktuala conducere care va duce sau mai bine zis A DUS PSD-ul la dezbinari, certuri si la declin, colapsul se va alege de el. Pacat....
Alaturi de Cosmin ! (pt DL care se da victoras ponta)
13.04.2010 22:16
incepe sa-mi fie sila de ce se petrece in psd sibiu. am crezut in partidul asta dar e absolut dezolant tot ce se intampla in momentul de fata!!

stau si ma intreb ce fel de oameni, in loc sa analizeze lucrurile la rece, pe baza de cifre si rezultate concrete (POLITICE, caci despre asta e vorba!), prefera sa isi ocupe timpul cu BARFE ieftine de coltul blocului. oare sa fie cei care nu sunt capabili sa vina cu argumente valide? sau sunt cei care nu iau in serios directia si scorul partidului?

pai ce asteptari sa mai avem noi de la psd daca cu asta "se distreaza" membrii in loc sa se organizeze si sa caute solutii la problemele din interior? (care apropo, s-au inmultit rau, si, bine zicea cineva mai sus, pestele de la cap se impute.)

e un semnal de alarma. organizati-va fratilor pana nu se alege praful. cate stiri cu scandaluri si plecari din psd sibiu au fost de o vreme incoace? asta nu va pune pe ganduri?

solutia eu mereu am vazut-o in tineri. in cei care au atitudine. daca va fi ionescu sau altcineva, timpul va decide. timpul si voi. important e sa fie un tanar capabil si dedicat!
simpatizant psd
13.04.2010 22:42
Multe comentarii, multe pareri bune , daka s-ar face o statistica sar vedea ca majoritatea oamneilor sunt nemultumiti de aktuala conducere, apropo de noul caz de la COPSA MICA (mare pacat , mari pierderi,tineri care au coloana vertebrala)am putea sa dezbatem si acetst caz care meirta mare atentie.
Dar degeaba ca nu se ia nici o masura.
Tot inainte fratilor poate ne aude DL Victor Ponta si printro minune va face ordine si disciplina cu vulpoii asti din conducere.
Inkaodata repet mare pacat de pardidu asta si de tinerii care cred in doctrina social democrata. :(
Alaturi de Cosmin !
13.04.2010 22:42
Cu toate certurile si carcotelile astea nu FACEM NIMIC. Trebuie sa luam atitudine noi membrii daka altcineva nu, ca altfel ne facem de mandra minune cu atea demisii in lant cere au fost SI VOR URMA. Cum vrem ca oamenii sa creada in noi daka nici noi nu credem asta.
De 12 ani la sibiu psdu este mic fara NICI UN REZULTAT.
Trebuie o scimbare cum a fost la bucuresti, unde un tanar a luat locul celor mai in varsta. Asta ar trebui nu nu mai la sibiu ci si in alte judete unde sunt astfel de probleme.
Victor Ponta incurajaza si sprijina tinerii daca altii nu stiu sa o faca!
Membru PSD
13.04.2010 22:51
Nimeni nu isi scrie singur.Sunt oameni care tin la el si care au fost langa el in campanii electorale si stiu cat a muncit si el ca restul a primit doar un sut in fund si nu cred ca a meritat asta.dd te inseli amarnic in privinta lor si oricum nu e problema ta.Eu zic sa iti vizi de treaba.Ai fost cumva la curul lor cand ei s-au despartit?
Sau... dd e de fapt carmen voinea care inca nu s-a saturat sa faca rau.
pt dd si victoras ponta
14.04.2010 13:09
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA