Tribuna
Directorul Tursib n-a mai primit indemnizaţia de la Consiliul Local

Consiliul Local a respins, ieri, propunerea ca şi directorul societăţii Tursib SA, Adrian Popa, să beneficieze de indemnizaţia lunară acordată directorilor societăţilor din subordinea municipalităţii sibiene. Popa ar fi trebuit să primescă lunar, pe lângă suma fixă de 5700 de lei, stabilită de lege, şi o indemnizaţie de 2542 lei acordată în funcţie de importanţa activităţii, responsabilitatea funcţiei şi nivelul subvenţiilor. Consilierii au respins propunerea, motivând prin sumele mari primite de Tursib ca subvenţii de la bugetul local. Consiliul Local a aprobat, însă, acordarea de indemnizaţii pentru directorii de la Apă-Canal (2824 lei), Energie Termică (2722 lei) şi DPC SA (2725 lei). (S. F.)
comentarii
2 comentarii

frumoase indemnizatii au "saracii"domni directori.dar asta e traim in Romania contrastelor cu prea bogati si prea saraci."Unde esti tu,Tepes Doamne"...
A.M
28.11.2008 11:21
Legea prevede sa li se dea indemnizatii, dar pune si niste conditii, de eficienta, de profit. Daca legea ar preede sa li se dea un cacat (va rog sa imi scuzati expresia), directorii regiilor si pe acela l-ar cere.
Valentina
28.11.2008 11:57
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA