Tribuna
PNL
Directorul DSP Sibiu cere o mai mare responsabilitate a părinților și elevilor în fața COVID-19: „Fumează în fața școlii”
Laura BUCIU
1183 vizualizari
Directorul DSP Sibiu cere o mai mare responsabilitate a părinților și elevilor în fața COVID-19: „Fumează în fața școlii”

Elevii sau părinții copiilor duși la școală fumează în zona școlilor din Sibiu și nu poartă mască. Au fost văzuți și de directorul DSP Sibiu, Gabriel Budescu. Acesta spune că o mai mare responsabilitate nu ar strica, pentru a ne apăra de infecția cu noul coronavirus.

„În acest moment Sibiul are un indice de 0,42 %. Eu zic că este un indice acceptabil, dar ar trebui mai multă grijă. Asta le-aş cere la sibieni. Trec pe lângă şcoli şi văd că părinţii nu se comportă exact cum ar trebui. Se fumează. (Elevii – n.r.) sunt în grupuri. Eu cred că este loc de mai mult în a respecta această distanţă socială care ar trebui să fie impusă”, a declarat dr. Budescu.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, 1.981 de persoane, dintre care 1.856 adulți și 125 copii. Până marți au fost vindecate 1.350 de persoane, iar 108 persoane au decedat.

Ultimele decese au fost la o femeie de 81 de ani și la un bărbat de 68 de ani, ambii cu comorbidități.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv 18 persoane din județul Sibiu.

 

comentarii
2 comentarii

In fata scolilor s-a fumat intotdeauna cind parintii cind elevii, probabil e nevoie de masca cu decupaj pt tigara... Greu de eradicat acest obicei care nu e prezent doar in fata scolii (sau in wc-ul acesteia) ci si in fata institutiilor, magazinelor, instatii de autobuz.
Tigara
22.09.2020 17:23
pai peste tot sunt grupuri si e voie. de ce sa nu fie si in fata scolilor? terminati cu prostiile, cereti oamenilor sa se comporte inuman.
22.09.2020 18:30
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia