Tribuna
Diplomă de excelență pentru prof. Constantin Oprean
Diplomă de excelență pentru prof. Constantin Oprean


Prof. univ. dr. ing. Constantin Oprean, fost rector al Universității "Lucan Blaga" din Sibiu și președinte al Senatului ULBS în ultimii patru ani, a primit, joi, în cadrul ședinței Senatului, Diploma de excelență pentru întreaga activitate depusă în sluijba universității.

  • "Îi mulțumim pentru ce a făcut în mai bine de patru decenii petrecute în cadrul ULBS. Funcțiile trec, dar mai important este ce rămâne în spatele funcțiilor. Trebuie să recunoaștem amprenta pe care manageriatul făcut de prof. Constantin Oprean și-a lăsat-o asupra universității", a spus prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.

La rândul său, prof. Constantin Oprean și-a manifestat disponibilitatea de a contribui cu experiența acumulată în cei peste 25 de ani în care s-a aflat în conducerea ULBS la proiectele viitoare de modernizare a instituției.


Oprean: "Să nu distrugeți ce au făcut alții înainte!"

 

  • ”Vine o vreme când primești diplome, iar acestea vin, de obicei, la final de carieră și acestea sunt rezultatul unor merite. Universitatea mai poate apela la expertiza pe care am agonisit-o în toți acești ani. Voi fi, indiferent unde mă vor duce drumurile, alături de universitatea din care mi-am tras seva”, a spus prof. Oprean, care a transmis și un mesaj noului Senat al ULBS: "Să nu distrugeți ce au făcut alții înainte, ci să construiți pe ceea ce s-a făcut bine în universitate!”.

Prof. univ. dr. ing. Constantin Oprean va continua să activeze în cadrul ULBS, fiind cel care va coordona,în continuare, Institutul Conficius și Catedra UNESCO. (A. M.)

 






comentarii
1 comentarii

Politrucul de Oprean s-a gasit sa dea sfaturi. Trebuia sa plece odata cu impuscatu'.
Dacul
01.04.2016 08:27
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA