Tribuna
PNL
Diana Fufezan și Ali Deac pleacă la Londra cu spectacolul „Behind the wall”
Diana Fufezan și Ali Deac pleacă la Londra cu spectacolul „Behind the wall”


Recent întorși de la Palermo, Italia, actorii Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Diana Fufezan și Ali Deac, pleacă la Londra, unde prezintă sâmbătă, 21 iulie, de la ora 15.30 (ora României), spectacolul „Behind the wall” în cadrul „Night of Festivals London”. Spectacolul, parte din proiectul VOICES (Voices of Solidarity), este un program finanțat prin Programul Europa Creativă al Uniunii Europene și a avut premiera în cadrul FITS 2018.
„Spectacolul acesta pentru care am lucrat alături de artistul grafic Dan Perjovschi și de actorii TNRS Diana Fufezan, Ali Deac și Claudiu Urse ne-a adus tuturor multă emoție și ne-a încărcat cu și mai multe emoții de fiecare dată când l-am jucat. Este un spectacol care tratează tema migrației, inspirat de interviurile unor refugiați din Siria, Afganistan, Republica Democrată Congo, Somalia și România. Foarte emoționantă a fost cea mai recentă reprezentație cu acest spectacol, din Palermo, unde am performat pentru publicul țintă al acestui proiect. Sper ca și prin efortul nostru artistic percepția noastră a tuturor despre migranți să se îmbunătățească puțin, pentru că dincolo de a aparține sau nu unui spațiui geografic, suntem cu toții oameni”, spune Adrian Bârză - Cârstea, coregraf.
Echipa artistică a spectacolului „Behind the wall”: concept şi coregrafie: Adriana Bârză - Cârstea; artist grafic: Dan Perjovschi; muzica: Claudiu Urse; performeri: Diana Fufezan, Ali Deac; manager de proiect: Ioana Băilă (Paștiu).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia