Tribuna
Dezvoltarea preșcolarilor, evaluată de CJRAE Sibiu
Dezvoltarea preșcolarilor, evaluată de CJRAE Sibiu
Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu va evalua în perioada 26 mai – 30 iunie, nivelul de dezvoltare a copiilor (născuți între 1 septembrie – 31 decembrie 2014).

Evaluarea dezvoltării copilului se va desfăşura între orele 10-18, în baza unei programări telefonice.

Actele necesare: cererea – tip de evaluare psihosomatică, disponibilă pe: http://cjraesibiu.ro/wp-content/uploads/2017/06/cerere-evaluare-nivel-de-dezvoltare.pdf; certificatul de naştere al copilului original şi în copie;actul de identitate al părintelui/tutorelui/împuternicitului legal în original şi în copie; act care să ateste calitatea de tutore/împuternicit legal, dacă este cazul, în original şi în copie. Cererea se depune de către părinte/tutore/reprezentantul legal al copilului, la CJRAE Sibiu prin e-mail la adresa cjraesibiu@gmail.com sau prin poştă, la adresa Sibiu, str. Turismului nr. 15. 

“Rezultatul evaluării dezvoltării copilului va fi comunicat, în scris, prin e-mail sau prin poştă, cu confirmare de primire, după caz, sau va fi înmânat direct părintelui/tutorelui/reprezentantului legal care a solicitat evaluarea. Rezultatul evaluării  nu poate fi contestat”, spun reprezentanții CJRAE Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia