Tribuna
Dezinsecție împotriva țânțarilor în Sibiu
Dezinsecție împotriva țânțarilor în Sibiu

Primăria Sibiu, prin firma contractată, va desfășura în perioada 1-8 iulie o acțiune de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor de pe domeniul public. Acțiunea, deși programată încă de la începutul lunii iunie, nu a putut fi realizată din cauza ploilor continue de pe parcursul lunii.

 Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și vor fi împrăștiate pe raza domeniului public al Municipiului Sibiu pe o suprafață de 3.085.787 mp, compusă din parcuri și zone verzi (inclusiv cele din zonele de blocuri), malurile râurilor și pârâurilor, spațiile verzi ale unităților de învățământ, cele din Grădina Zoologică și din Cimitirul Municipal.

Deși substanțele utilizate nu sunt periculoase, rugăm persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat, transmite Primăria Sibiu.

 

comentarii
2 comentarii

primaria plateste firma de dezinsectie pentru a nu face nimic.
ZERO REZULTATE la ce au facut , sau la ceea ce ei declara ca au dezinsectat prin aprilie.
PARCUL SUB ARINI E PLIN DE TANTARI din Valea Aurie pana la hotel Stadion !
un sibian
29.06.2020 14:04
Sa va fie rusine .. nu stiu de unde ati venit in acest oras sau cine v a împins în funcții dar ATI DISTRUS ORASUL ...pe banii noștri...ăștia din Bacău care nu se spală pe ei au venit să stropeasca " florile din mijlocul șoselelor " ...nu stiti nu aveti educația curățeniei!!! Murdăria este in marginile drumului acolo să curățati mai Moldoveni si Olteni ajuns I in administratia subiana..si faceti ca cruce ca sperăm să deveniți ceea ati fost..zerouri tăiate..
30.06.2020 19:36
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia