Continental
Tribuna
Dezinfecție în cartierele de blocuri. Primăria Sibiu continuă igienizarea spațiilor publice circulate
Sorana MAIER
1742 vizualizari
Dezinfecție în cartierele de blocuri. Primăria Sibiu continuă igienizarea spațiilor publice circulate

Operatorul contractat de Primăria Sibiu a încput sâmbătă igienizarea și în cartierele de blocuri, unde va interveni pe rând, urmând să  igienizeze toate spațiile comune dintre blocurile de locuințe, accesurile în blocuri, trotuare, alei, etc. 

Igienizarea este făcută prin pulverizarea unei soluții de hipoclorit de sodiu, substanța cu eficiență dovedită de specialiști COVID-19, în concentrația indicată de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor.
Echipele au intervenit deja sâmbătă în cartierele Dioda și Hipodrom. Luni, 30 martie echipele vor acționa în cartierul Ștrand și Valea Aurie, iar marți, 31 martie urmează aceeași operațiune în cartierul Vasile Aaron. Celelalte cartiere de blocuri vor fi igienizate în cursul zilei de miercuri și joi.
„În paralel se continuă cu igienizarea spațiilor publice pietonale. Zilnic, următoarele tipuri de zone sunt dezinfectate cu o substanță pe bază de hipoclorit de sodiu, conform recomandărilor, testat și confirmat ca eficient împotriva virusului: trotuare și alei, zone pietonale, pasaje și scări, stații de autobuz”, potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu.
Acțiunile de dezinfecție au loc între orele 10 și 18, iar realizarea efectivă a operațiunilor va fi verificată în teren de inspectorii Serviciului Salubrizare. 

comentarii
1 comentarii

Ceea ce fac e doar ca dau pe exteriorul la scara blocului cu acea soluție și atâta. I am văzut și astăzi. În rest alte cai de acces gen alei, trotuare nici vorba. Astăzi erau în zona Mihai Viteazu
Cos
29.03.2020 21:06
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia