Tribuna
Dezbatere publică pentru Agendele de cultură, sport și tineret ale Consiliului Județean
Dezbatere publică pentru Agendele de cultură, sport și tineret ale Consiliului Județean

Consiliul Județean Sibiu îi invită la dezbatere publică pe toți cei interesați să obțină o finanțare nerambursabilă pentru proiecte culturale și de dezvoltare a comunității, sportive și de tineret care se vor desfășura în județul Sibiu în anul 2020. Dezbaterea va avea loc luni, 03.02.2020, la sediului CJ Sibiu, în Sala Mare de Conferințe, astfel:

  • 14:00 – 15:00 - Agenda Culturală
  • 15:30- 16:30 - Agenda Sportivă și de Tineret

Scopul acestor dezbateri este de a oferi oportunitatea tuturor celor interesați de a transmite propuneri și sugestii, dar și de a oferi detalii celor care vor să obțină mai multe informații cu privire la finanțările susținute de Consiliul Județean Sibiu.

Variantele propuse de către Consiliul Județean Sibiu a ghidurilor de finanțare pot fi consultate pe site- ul www.cjsibiu.ro   la următoarele link-urile

  • Ghidul de finanțare pentru structurile sportive de drept privat:

http://www.cjsibiu.ro/fara-categorie/proiect-de-hotarare-privind-regimul-finantarilor-nerambursabile-din-bugetul-local-al-judetului-sibiu-pentru-structuri-sportive-de-drept-privat-in-judetul-sibiu-in-anul-2020/

  • Ghidul de finanțare pentru agenda cultură și dezvoltarea comunității locale

http://www.cjsibiu.ro/fara-categorie/proiect-de-hotarare/

  • Ghidul de finanțare pentru agenda de și pentru tineret

http://www.cjsibiu.ro/fara-categorie/proiect-de-hotarare-privind/

 

Operatorii care nu pot fi prezenți la întâlnirea publică, pot transmite propuneri și sugestii referitoare la cele trei ghiduri, pe tot parcursul lunii ianuarie până în 4 februarie 2020, ora 14:00, către Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, pe adresa de e-mail programe@cjsibiu.ro,  tel.0269/217733, interior 128, persoane de contact Ioana Preda pentru agendele culturală și de tineret, și Crina Sim pentru agenda sportivă.

 

 


comentarii
1 comentarii

La ce bun cultura în vreme ce luminătorii conduc gastronomic de miliarde? Că produc prea mult gunoi? Îl dăm ecologic la gândacul alien gri cenușiu. Viitorul tineretului e ghicit în palmă de expertul teatral de la New Yok tims, viitor normal, asigurat. Mai luați o jumate de oră pauză, că v-ați ostenit cu agendele, mai trageți o lulea după perdea, indemnizația vine singură.
13.01.2020 09:27
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia