Tribuna
Dezbatere publică online pe tema taxei de salubrizare
Dezbatere publică online pe tema taxei de salubrizare

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO Sibiu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu organizează o dezbatere publică online în data de 14 ianuarie 2021, de la ora 19, pe tema modificărilor propuse la taxa de salubritate.

Primăria Sibiu a lansat în 17 decembrie 2020 o consultare publică pe tema modificării Regulamentului privind taxa de salubrizare. Ca urmare a nelămuririlor și întrebărilor lansate în spațiul public pe această temă și pentru a oferi cetățenilor informații suplimentare și detaliate despre modificările propuse,.

La întâlnire vor putea participa toți cetățenii interesați, inclusiv ONG-urile în domeniul mediului.

Din partea autorităților locale vor participa și vor răspunde întrebărilor reprezentanți ai ADI Eco și ai Primăriei Municipiului Sibiu. Aceștia vor pregăti și prezentări care să explice necesitatea modificării Regulamentului, cadrul legislativ actual și țintele care trebuie îndeplinite în materie de colectare a deșeurilor; aspecte tehnice și financiare ale prevederilor Regulamentului propus

Cetățenii vor putea adresa întrebări, opinii și obiecții la propunerile de modificare a Regulamentului, contribuind astfel la forma ce urmează a fi supusă aprobării Consiliului Local Sibiu la sfârșitul lunii ianuarie.

Detalii despre înscrierea la discuții pe platforma online, formatul de desfășurare și agenda concretă a întâlnirii vor fi afișate pe site-ul www.adiecosibiu.ro și www.sibiu.ro, luni, 11 ianuarie, la ora 17.00.

Evenimentul va fi transmis live pagina de Facebook a ADI ECO Sibiu și pe pagina Primăria Municipiului Sibiu.

 

comentarii
3 comentarii

Inteleg ca e nevoie de un nou regulament, insa cel mai pacatos articol al acestui regulament este sa platim cu totii aceeasi taxa indiferent de nr. de persoane. Da. Majorati taxa, dar pe nr. de persoane dintr-o gospodarie. Dvs. triplati taxa doar pt. cei care sunt o singura persoana intr-o gospodarie...
10.01.2021 17:06
Care este justificarea sa se mareasca taxa ? Niciuna . Soma a spus ca nu a cerut asa ceva . De ce nu cautati voi pe la serviciul de salubritate al primariei . Asa ne trebuie atunci cand angajezi sefi care nu au nicio legatura ci Sibiul , atunci cand vin de la dragnea sa ne conduca , praf pulbere vor face si afaceri mafiote pentru ca sta au facut de cand se stiu . Curatenie ca in sud . Principiul ca sa se plateasca pe persoana nu este inteles de comunisti si atunci asta se intampla . Cautati voi la acel serviciu si veti vedea ce trebuie .
IO
11.01.2021 07:39
Cel mai corect este să plătim după cât aruncăm. Primăria să vândă anual un timbru care se lipește pe tomberon. Firma de salubrizarea va colecta tomberoanele cu timbrul aplicat. Câte tomberoane umplii, atâtea trebuie să plătești!
Dan
12.01.2021 01:22
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia