Tribuna
Deputatul PNL Nicolae Neagu: "Ovidiu Sitterli nu este membru PNL"
Deputatul PNL Nicolae Neagu:

O nouă replică la comunicatul PSD care face referire la trecerea lui Ovidiu Ioan Sitterli în rândurile liberalilor a fost trannsmisă redacţiei noastre de către deputatul PNL Nicolae Neagu.
"Disperarea este cuvântul de ordine în PSD Sibiu, fiindcă atunci când faptele nu vorbesc, măcar minciunile și invectivele să se facă auzite. Aceasta este strategia social-democraților și o recunoaștem din glorioasa perioadă Năstase-Iliescu. Nu trecutul, însă, îi preocupă pe români. Ci prezentul pe care PSD l-a nenorocit și viitorul cu care face același lucru. Românii vor să afle de la dl Bogdan Trif, membru în Guvernul Viorica Dăncilă,  despre autostrada Sibiu-Pitești, despre centura Mediașului, despre domeniul schiabil Bâlea, și mai putin despre domnul Ovidiu Sitterli și despre cât de membru PSD sau PNL este el", spune deputatul.
În continuare, Nicolae Neagu informează conducerea PSD că Siterlli nu este membru al  PNL: "Dar, ca să vă puteți vedea de guvernare linistiți și să nu vă țină din treabă această  informație, aflați, domnilor pesediști, că Ovidiu Sitterli NU este membru PNL.
Domnul Ovidiu Sitterli a semnat alături de PNL moțiunea-înțeleg ca PSD este preocupat de asta. Dar cred că și mai mult ar trebui ca pe cei de la PSD  să-i intereseze motivele pentru care zeci de mii de alți români, în afară de parlamentari, îi vor plecați de la guvernare!
"

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia