Tribuna
Deputatul Nicolae Neagu îl susţine pe Ludovic Orban la şefia PNL
Comunicat de presa
2510 vizualizari
Deputatul Nicolae Neagu îl susţine pe Ludovic Orban la şefia PNL

Ziua de 24 mai marchează cea de-a 142-a aniversare a Partidului Național Liberal. Începând cu 1875, liberalii, în frunte cu Ion C. Brătianu au condus România pe drumul modernizării, acționând sub principiul „Prin noi înșine!”. Misiunea PNL-ului a fost, încă de la început, aceea de a asigura egalitatea de șanse, libertatea individuală, democrația și statul de drept și o economie puternică bazată pe piața liberă, proprietate privată și competitivitate.

Astăzi, PNL susține și pledează pentru același set de norme, valori și principii liberale care au contribiut în mod semnificativ la status quo-ul și statutul României.

În contextul viitorului Congres PNL, din 17 iunie, Ludovic Orban și-a depus moțiunea de candidatură pentru șefia partidului, intitulată „Forța Dreptei”, susținând întărirea valorilor și principiilor liberale care vor ajuta la recâștigarea încrederii electoratului român. Fiind o personalitate care susține răspicat democrația și libertatea, Ludovic Orban își propune să ofere românilor acel PNL de care aceștia au nevoie.

În acest sens, îmi exprim susținerea domnului Ludovic Orban la șefia PNL, urându-i în primul rând „La mulți ani!”, întrucât își aniversează împlinirea a 54 de ani, astăzi într-o zi sfântă, cu mare semnificație pentru ortodocși, Înălțarea Domnului. De asemenea, țin să îi transmit că are o misiune onorantă, aceea de a moderniza partidul post-fuziune, de a continua dezvoltarea României, în folosul cetățeniilor, dar și de a relansa ideile liberale în rândul alegătorilor.

Deputat PNL de Sibiu, Nicolae Neagu

comentarii
2 comentarii

Sa-l sustzina, maica, ca e cam plapand!
Mamica
24.05.2017 23:59
Super poza ! Nu sti care-i mai beat ! Ca tare le mai place licoarea....
Hic !
27.05.2017 19:56
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia