Tribuna
Demo Day, cu "Fabrica Viitorului", la ULBS
Demo Day, cu
© Arhiva TRIBUNA
Cadrele didactice și studenții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu care au dezvoltat "Fabrica Viitorului" în cadrul proiectului "Dezvoltarea sistemelor socio-fizico-cibernetice pe baza Internetului Lucrurilor în fabrica viitorului” (DiFiCIL) vor prezenta primele rezultate intermediare ale programului. "Demo Day" va avea loc luni, 7 octombrie, între orele 10-16, la Facultatea de Inginerie.

 

 

”Vor fi expuse prototipurile, iar membrii echipei de cercetare vor fi la dispoziția celor interesați pentru a discuta teme de tehnologie și dezvoltare relevante la nivel internațional din Fabrica Viitorului. Obiectivul este de a facilita interacțiunea dintre echipa de cercetare și cei interesați, atât cadre didactice, cât și studenți. Vorbim despre o stație de instruire despre cum se asamblează corect un produs, dar și patru module de lucru cu roboți. Trebuie să avem în vedere însă faptul că aceste prototipuri sunt o variantă intermediară”, a declarat conf. dr. ing. Bogdan-Constantin Pîrvu, coordonatorul proiectului.


În intervalul orar 14-15, în sala IE 101/102, tot în cadrul Facultății de Inginerie, va avea loc o prezentare generală a proiectului, la care cadrele didactice și parteneri din mediul de afaceri sunt așteptați. 
”Obiectivul este a identifica și facilita colaboratori în cadrul Facultății de Inginerie, cât și posibile parteneriate pe teme concrete cu companiile interesate”, a adăugat Bogdan-Constantin Pîrvu.






comentarii
1 comentarii

Dar cu -FABRICA TRECUTULUI - construita pe munca grea si sacrificii?? -- facuta scrum si fier vechi ??--- Atit blabaiti claditi cuvinte care dispar ca aburul -- Ceva concret-- ceva care sa cladeasca tara ?? NOTHING?? -- OK pregatiti ingineri si proiecte -- BIG Q pentru cine ?? Scoateti ingineri pe banda care vor lucra la second hand -store-- sau culegatori de capsuni in Spania --- fiindca pamintul nostru e sfint si nu creste capsuni nici livezi ca alta data fiindca --nu vor muschii nostri -- Tara bogata in toate -- ape ,paduri teren arabil dar care a ajuns jungla hotilor si vinzatorilor de tara -- a ramas scolile care produce dar produsul finit nu poate fi folosit pentru ca politica celor de sus e de -cacat- ( scuzati expresia nu am gasit ceva mai bun)
04.10.2019 00:33
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA