Tribuna
Delgaz Grid, pregătită să asigure continuitatea în alimentarea cu energie electrică și gaze naturale. Activitatea Centrelor de Relații cu Publicul, suspendată temporar
Delgaz Grid, pregătită să asigure continuitatea în alimentarea cu energie electrică și gaze naturale. Activitatea Centrelor de Relații cu Publicul, suspendată temporar
© Arhiva TRIBUNA
Compania Delgaz Grid a anunțat că este pregătită să asigure continuitatea în alimentarea cu energie electrică și gaze naturale.


Astfel, activitățile de dispecerat, intervenții pentru soluționarea incidentelor și deranjamentelor, precum și cele de mentenanță continuă să se desfășoare normal, dar o parte a lucrărilor în teren a fost limitată;
În ceea ce privește activitatea de procesare a cererilor de racordare la rețea și de emitere a avizelor de amplasament, ea se va realiza exclusiv online, iar activitatea Centrelor de Relații cu Publicul va fi suspendată temporar, începând de luni, 23 martie.


"Delgaz Grid, compania de distribuție a gazelor și energiei electrice din cadrul grupului E.ON, este pregătită să facă față situației generate de răspândirea coronavirusului, fiind pus în aplicare un plan cu acțiuni și măsuri menite să asigure continuitatea alimentării consumatorilor. Astfel, activitățile de bază - dispecerat, intervenții pentru soluționarea incidentelor și deranjamentelor la rețelele de energie, precum și mentenanța sistemului de distribuție - continuă să se desfășoare normal. Totuși, o parte a lucrărilor de teren a fost limitată, în scopul protejării clienților și angajaților, fără a fi afectată siguranța și continuitatea alimentării cu energie. Totodată, au fost instituite măsuri de protecție prin intensificarea igienizării tuturor spațiilor de lucru. În același timp, din grijă pentru clienți și angajați, activitatea Centrelor de Relații cu Publicul este suspendată temporar, începând cu data de 23 martie, urmând ca interacțiunile cu persoanele fizice sau juridice să fie efectuate prin intermediul canalelor alternative", au transmis reprezentanții Delgaz Grid.


Referitor la activitatea de procesare a cererilor de racordare la rețea și de emitere a avizelor de amplasament, aceasta se va realiza exclusiv online, prin intermediul portalului Delgaz Grid www.delgaz.ro.
În plus, Compania Delgaz Grid asigură în continuare funcționarea permanentă a dispeceratului de urgență și a echipelor de intervenție.
"Pentru a ne proteja sănătatea solicităm sprijinul clienților pe care îi rugăm să păstreze o distanță de minimum doi metri față de personalul companiei noastre aflat la intervenții în rețeaua de energie electrică sau la instalațiile de utilizare a gazelor naturale. De asemenea, îi rugăm să ne anunțe dacă se află în izolare la domiciliu. Le mulțumim clienților pentru înțelegere și dorim să le transmitem faptul că respectăm cu stricteţe toate recomandările şi măsurile anunţate de autorităţi în vederea limitării răspândirii coronavirusului şi ne vom conforma tuturor măsurilor care vor fi anunțate pe viitor", au mai spus cei de la Delgaz Grid.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia