Tribuna
PNL
Dealerii de etnobotanice din Sibiu și localitățile limitrofe, reținuți
Dealerii de etnobotanice din Sibiu și localitățile limitrofe, reținuți

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT Sibiu, au efectuat luni două  percheziții domiciliare în județul Sibiu, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.

Polițiștii specializați în crimă organizată, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea DIICOT Sibiu, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, doi bărbați în vârstă de 27 și 32 de ani, precum și a unei femei în vârstă de 26 de ani, domiciliați în județul Sibiu, în urma probatoriului administrat fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Din primele cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat substanțe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate, Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat. 

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la crimă organizată au ridicat mijloace de probă, constând în pliculețe transparente ce conțin substanțe psihoactive, porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice, telefoane mobile utilizate în activitatea infracțională.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. (L. B.)


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica