Tribuna
Dealerii de etnobotanice din Sibiu și localitățile învecinate, în arest la domiciliu
Dealerii de etnobotanice din Sibiu și localitățile învecinate, în arest la domiciliu

Cei doi tineri reținuți de polițiștii de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, pentru că ar fi efectuat operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, au fost plasanți în arest la domicliu pentru 30 de zile.

Decizia au luat-o magistrații Tribunalului Sibiu.

Din cercetările anchetatorilor a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat substanțe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate. Este vorba de Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat. 

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au ridicat mijloace de probă, constând în pliculețe transparente ce conțin substanțe psihoactive, porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice și telefoane mobile utilizate în activitatea infracțională. (L. B.)

comentarii
2 comentarii

Arest la domiciliu. Daca nu se vor aplica legi mai aspre viitorul tarii noastre nu va fi prea stralucit pacat
Sibianca
20.01.2023 02:09
CAND IMPUSCATI CATVA IN PIATA MARE?? doar asa mai puneti frana infectilor -- arest la domiciliu?? pai au ei angajatii lor saduca marfa -- prostie de justitie-- pana la urma justitia trebuie inchisa la bulau
20.01.2023 19:34
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA