Tribuna
Dealeri de droguri care distribuiau în nordul județului Sibiu, ridicați de polițiști și DIICOT
Laura BUCIU
1269 vizualizari
Dealeri de droguri care distribuiau în nordul județului Sibiu, ridicați de polițiști și DIICOT

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT Sibiu,  au făcut miercuri patru  percheziții domiciliare, în județul Sibiu, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Din primele cercetări a reieșit că, în perioada 2021 – 2022,  persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a județului Sibiu, respectiv municipiul Mediaș și localitățile învecinate. 

Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi duse la sediul DIICOT Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Alte 17 persoane vor fi audiate, în calitate de martor.  

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții participă polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.


comentarii
1 comentarii

In tot Judetul sunt droguri si Politia stie Mai bine acest lucru !
Lenard
05.10.2022 16:06
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA