Tribuna
De ziua hramului, Biserica „Sfântul Nicolae” din Cisnădie a primit în dar colinde cântate de copiii de la Grădinița cu Program Normal Cisnădie
Dan FRÂNCU
722 vizualizari
De ziua hramului, Biserica „Sfântul Nicolae” din Cisnădie a primit în dar colinde cântate de copiii de la Grădinița cu Program Normal Cisnădie

E perioada premergătoare marii sărbători creștine a Nașterii Domnului, iar colindele specifice acestui praznic se pot auzi la tot pasul. Chiar dacă colindele sunt cântate de oameni de toate vârstele, atunci când se aud colindând copii farmecul acestora e ceva și mai special, iar bucuria trăită datorită mesajului transmis este cu atât mai mare.

O asemenea bucurie au trăit și credincioșii Parohiei Ortodoxe Cisnădie III (Biserica „Sfântul Nicolae”), ce au participat la Sfânta Liturghie din ziua în care s-a prăznuit ocrotitorul acestui lăcaș de cult. La finalul slujbei, biserica s-a umplut cu copii de la Grădinița cu Program Normal nr. 1 Cisnădie (structură școlară a Liceului Tehnologic Cisnădie), care, alături de educatoarele Georgiana Oprișcan, Adelina Sântea, Nicoleta Vintilă și Anca Matei, au adus vestea Nașterii Mântuitorului prin frumoase colinde.

Preoții slujitori Laurențiu Broscățeanu și Nicolae Vintilă s-au manifestat bucuria pentru această vizită (a fost primul grup de colidători ce a sosit în acest an la biserica din Cisnădie) și au mulțumit copiilor, în numele lor și în numele credincioșilor parohiei, pentru frumoasele colinde.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA