Tribuna
De mâine tarifele pentru apă potabilă și canalizare se ajustează în raport cu inflația
De mâine tarifele pentru apă potabilă și canalizare se ajustează  în raport cu inflația

Apă Canal Sibiu SA anunță că, începând cu 1 iulie ac, se modifică prețurile la apă potabilă și  canalizare. Astfel, metrul cub de apă potabilă va costa 3,70 lei ( 3,39 lei, fără TVA), iar cel de canalizare 2,55 lei ( 2,34 lei, fără TVA).

 

Creșterea este de 9 bani la metrul cub de apă potabilă și de 6 bani la cel de canalizare, urmând să se regăsească în facturile emise în luna august ale acestui an, pentru consumurile din luna precedentă.

 

Majorarea tarifelor practicate de Apă Canal Sibiu SA este motivată de creșterea inflației din ultimul an, a fost avizată de   Autoritatea Națională de Reglementare pentru  Serviciile Comunitare de Utilități Publice prin Avizul  808194/21.05.2020 și urmează a fi aprobată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Asociația de Apă Sibiu” în cadrul următoarei adunări generale a membrilor acesteia.

 

Apă Canal Sibiu SA continuă să aibă unul din cele mai scăzute tarife din țară, fiind pe locul 42 din  45 în topul tarifelor practicate de operatorii regionali din România, în condițiile în care investește consistent și constant în infrastructură și în achiziția de utilaje și echipamente destinate exploatării.

           

comentarii
1 comentarii

Nu vi se pare normal , mai aveam 15 km si cadea apa din baraj pe noi. Pretul oricum este prea ridicat , mare lucru nu-i se face la apa aia si investitiile din oras sunt facute numai pentru imbogatirea unora ( se stiu ei), ca lucrarile sunt de mantuiala si o sa tina doar pana la viitoarele alegeri ( dovada; uitati-va la toate intersectiile din oras si o sa vedeti ca jonctiunile sunt facute prost deoarece s-a lasat asfaltul). + montarea tevilor de apa la o adancime necorespunzatoare ( apa la robinet este calda vara si rece iarna)+ mirosurile pestilentiale din toate cartierele unde s-au facut interventii deorece s-au distrus supraplinurile care nu dadeau voie mirosurilor sa se degajeze in atmosfera. In rest numai de bine....
IL I E
09.07.2020 14:31
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia