Tribuna
De joi până duminică, la Biblioteca ASTRA - Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă
De joi până duminică, la Biblioteca ASTRA - Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă

Singura manifestare culturală de profil din România,Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă, se va deschide, şi anul acesta, la cea de-a XVIII-a ediţie a sa. Ca în fiecare toamnă, se vor reuni, la Sibiu, în jur de 20 de edituri de carte religioasă, de diferite confesiuni, din ţară şi străinătate. Evenimentul va avea loc în perioada 1–4 noiembrie 2018, în corpul B al Bibliotecii Judeţene ASTRA.
Pe lângă lansările de carte specifice unui târg de carte, vor mai avea loc o serie de manifestări culturale care întregesc oferta culturală scrisă: dezbateri pe teme  diverse, întâlniri cu scriitorii şi editorii, sau recitaluri muzicale.
Deschiderea Oficiala a Targului va avea loc joi, 1 noiembrie, de  la ora 13. Şi-au anunțat participarea edituri din Sibiu, Galați, Iași, Făgăraș, Râmnicu-Vâlcea, București și din Republica Moldova. Evenimentele vor putea fi vizionate si prin intermediul transmisiei online, accesând site-ul www.targdecartereligioasa.ro

Intrarea este liberă, programul general de vizitare al târgului fiind de joi până duminică, între orele 10 şi 20. Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă este organizat de Asociaţia "Scriptus" din Sibiu, cu sprijinul Mitropoliei Ardealului şi B.J. ASTRA. (D.C.)






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA