Continental
Tribuna
De ce nu avem autostrăzi: "Să-i cer lui Dumnezeu să își pună mandatul pe masă?!" Pitești-Sibiu este un obiectiv important care putea fi relansat"
De ce nu avem autostrăzi:

Gata! Avem, în sfârşit, vinovaţii pentru lipsa autostrăzilor: Dumnezeu şi ploile care nu mai contenesc!  Vestea vine de la ministrul Transporturilor care a anunţat că taie jumătate din promisiunile făcute de fostul şef de la CNAIR, Narcis Neaga, demis, recent, la cererea premierului. 

"Pitești-Sibiu este un obiectiv important care putea fi relansat", a declarat Răzvan Cuc, precizând că, în calea autostrăzilor, nu sunt niciun fel de bariere administrative. 
100 de kilometri, adică mici porţiuni din şoselele rapide Lugoj - Deva, sebeş - turda şi Câmpia Turzii- Cheţani Atât spune Cuc că poate face în acest an, însă cu o condiţie: să nu plouă prea mult. 

  • "Dumneavoastră, presa, tot timpul vreți sânge. Domnul Neaga nu a plătit cu funcția pentru 180 de kilometri, ci pentru proiectele care nu au fost lansate, și au fost ținute în sertar și nu au fost promovate. Pitești-Sibiu este un obiectiv important care putea fi relansat. Discuțiile vizavi de evaluările pe kilometri se fac cu directorul CNAIR și cu antreprenorii. Dacă mă luam după promisiunile antreprenorilor probabil că aș fi anunțat 140 de kilometri, dar, uitându-mă la ce se poate finaliza, de asta am venit și am anunțat 100 de kilometri", a declarat ministrul Transporturilor, citat de digi24.

Cuc ştie ce-i de făcut şi în cazul în care  - ce surpriză! - promisiunile vor fi, din nou, deşarte, iar constructorilor le va lipsi iarăşi elanul. 

  • "Dacă acești kilometri constat că nu evoluează, deși nu văd motivele, pentru că nu sunt niciun fel de barieră administrativă, e doar o problemă de mobilizare și atât! Dacă lucrurile nu vor evolua așa cum trebuie, cu siguranță nu aștept să mențin promisiuni deșarte și voi lua măsuri, așa cum trebuie, cu constructorii. În momentul de față acești 100 de kilometri sunt tangibili pentru a fi dați în trafic. Vor fi dați în trafic, mare atenție, nu recepția finală. Eu vă întreb un lucru: dacă de acum înainte trei luni de zile plouă în continuu, ce pot să fac eu? Să-i cer lui Dumnezeu să își pună mandatul pe masă?!", a declarat Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor n-a mai explicat şi ce va face dacă trei luni de acum încolo nu va ploua. Oare îi va cere lui Dumnezeu să mai amâne momentul cu mandatul şi cu masa? 

 

comentarii
2 comentarii

Doamne multi ai in gradina ta -- Mai ministrule pe timpul lui Ceausescu sa lucrat in apa -- da, in apa Dunarii desteptule -- De ce nu spui adevarul -- TARA NU MAI ARE BANI-- asta e problema -- de unde bani????? ati distrus totul -- industrie ,agricultura , padurile -- dar salarii si pensii nesimtite primiti secatuind si acele buzunare goale ale tarii -- Plecati toti-psd-isti la polul nord, doar in costume de baie -- poate asa va mai dezghetati la creiere.
mike
23.07.2019 20:27
@mike așa s-au construit canalele Dunăre-Marea Neagră și Poarta Albă-Midia-Năvodari, metroul și podurile dunărene combinate(rutier+feroviar) de la Fetești și Cernavodă între 1978 și 1987 și fără ajutor financiar din străinătate. Giurgiuveanul Răzvan Alexandru Cuc este unul din ultimii fideli ai pușcăriașului Dragnea Liviu, pus ca ministru pe criterii exclusiv politice...un incompetent ordinar!
Arhimede
23.07.2019 23:21
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia