Tribuna
Dar din dar

Din timpuri străvechi se spune că în preajma Crăciu­nului cerurile se deschid şi se aud glasurile îngerilor care vestesc naşterea lui Iisus şi că în zilele acestei mari săr­bători, Dumnezeu coboară pe pământ să locuiască o vreme printre oameni. Cre­dincioşii Îl întâmpină cu cân­tece de bucurie şi de laudă.
Slăvitul Praznic al Naşterii Domnului Iisus Hristos a coborât în inimile şi sufletele creştinilor aflaţi la slujba Vecerniei de la Biserica din Groapă, duminică, 18 de­cem­brie 2011, prin glasurile elevilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 1 din Sibiu şi ale unui grup de elevi de la Liceul de Artă.
Sub îndrumarea doam­nelor profesoare Ana Bozdoc şi Corina Frîntu elevii au adus în DAR tuturor oame­nilor, un miniconcert de colin­de. Micii colindători au fost răsplătiţi cu dărnicie, primind pungi cu dulciuri şi fructe din partea Asociaţiei Creştin-Ortodoxe Române „ACORD”.
Mulţumim pe această cale încă o dată bunilor noştri ocrotitori. Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să îi însoţească pe aceşti oameni minunaţi pe tot parcursul anului ce va urma şi, cum spune un colind drag nouă: „...şi nu uita, când eşti voios, ROMÂNE, să fii bun!”

Colectivul de cadre didactice al Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr.1 Sibiucomentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia