Tribuna
Daniela Cîmpean este vicepreședinte al PNL la nivel central
Daniela Cîmpean este vicepreședinte al PNL la nivel central
© Arhivă

Raluca Turcan nu mai este vicepreședinte al PNL la nivel central. În urma Consiliului Național al PNL de sâmbătă a fost aleasă în această funcție Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu. De altfel, Raluca Turcan nici nu și-a anunțat candidatura pentru această funcție.

Odată cu alegerea Danielei Cîmpean ca vicepreședinte PNL pe domenii de muncă, familie și protecție socială, Sibiul are, pentru prima oară, doi reprezentanți în conducerea națională a PNL: Daniela Cîmpean, aleasă vicepreședinte, și Raluca Turcan, membru de drept ca fost președinte al partidului.

„Se reconfirmă, astfel, nu doar respectul de care se bucură Sibiul în rândul organizațiilor liberale din țară, ci și seriozitatea demersurilor politice de susținere a marilor proiecte ale comunității. Nivelul actual de reprezentare a Sibiului în Partidul Național Liberal este, practic, încă o validare a modelului de politică pe care această filială l-a susținut și cu care a câștigat toate alegerile: bazat pe profesioniști și centrat exclusiv pe interesul public. Noul PNL începe acum”, au transmis reprezentanții PNL Sibiu. (L. B.)

comentarii
5 comentarii

o penibila pedelista din echipa BOC UDREA TURCAN NARE arvocata la bucuresti(vedeti ce-i faceti lui fuego razvan pop)bugetari pe bani multi aprox 10.000 eur/luna
27.09.2021 18:12
Nu va mai laudati cu naluca, ca-i doar o tuta de botseni, care face Sibiul de rusine, fie si numai prin pomenirea in aceeasi propozitie!
pnl
27.09.2021 20:28
Zero impartit la doi are o valoare .
A scapat de toti oamenii valorosi si pune in functii nulitati ca sa ne se vada diferenta .
Si adevaratii liberari sibieni (10 % , restul pd-isti) tac de frica . De frica cui ?
io
28.09.2021 07:24
nu am vazuit o profesoara-arvocata mai penibila ca DINSA,da de apartenenta la pdl nu zice nimica?
adi3
28.09.2021 13:29
Sa-i fie de bine!
28.09.2021 13:46
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia