Continental
Tribuna
Daniela Cîmpean despre suspendarea lui Astrid Fodor: „Sibiul a pierdut, mai degrabă pe nedrept, un primar”
Daniela Cîmpean despre suspendarea lui Astrid Fodor: „Sibiul a pierdut, mai degrabă pe nedrept, un primar”

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, a reacționat public referitor la situația primarului Sibiului, Astrid Fodor, care a fost suspendată din funcție.

„În săptămâna care a trecut Sibiul a pierdut, mai degrabă pe nedrept, un primar care a gestionat câteva reușite remarcabile doar în ultima jumătate de an. Mă gândesc la Summit-ul UE din 9 mai, de exemplu.  Doamna Astrid Fodor mi-a fost un partener serios în proiectele pe care Consiliul Județean Sibiu le derulează împreună cu Primăria Municipiului Sibiu, de la colectarea selectivă a deșeurilor la regiunea gastronomică și proiectul noului spital. Proiecte grele, dar care au avansat tocmai pentru că a existat colaborare. Aș vrea ca femeile în politică să fie mai solidare, pentru că suntem încă puține. Să fii mamă și totodată lider al comunității nu e chiar simplu în societatea noastră. Dar în același timp, e nevoie de latura noastră umană pentru o administrație mai prietenoasă și cu mai puține aberații”, a scris Daniela Cîmpean.

Astrid Fodor a fost suspendată printr-un ordin al prefectului venit ca urmare a unei constatări a Agenției Naționale pentru Integritate, care a decis că Astrid Fodor a fost incompatibilă în timpul mandatului de viceprimar.

Situația a apărut din cauza unei nepotriviri legislative care spunea că pot fi membri în consiliile de administrație ale școlilor și grădinițelor consilierii locali și viceprimarii, după care o altă lege decidea că acest lucru generează incompatibilitate.

 

comentarii
4 comentarii

Aoleeeeeuuu, cat pupincurism! Campean, speram sa primim,intr-o zi, aceeiasi veste buna in ceea ce te priveste. Sa fii demisa, ca aktfel nu realizezi ca nu faci nimic ptr Sibiu
07.07.2019 16:03
Cum pe nederept? Nu cunoasteti legile? parca ati avut sau aveti cabinet de avocatura?
07.07.2019 20:07
A reusit cineva sa citeasca mai departe de "colectarea selectivă a deșeurilor"?
08.07.2019 14:19
Bai Facebook,dacă tot iei pe alții la întrebări pe aici,tu ce ai făcut pentru Sibiu,ptr binele Sibiului.Ca spre raul și dezavantajul Sibiului tocmai le-a enumerat doamna Campean. Nici un proiect amintit de dansa nu e o mândrie ptr Sibiu.
10.07.2019 13:51
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia