Tribuna
PNL
Dacă vor fi suspendate cursurile din cauza COVID-19, un părinte poate sta acasă cu copilul și va primi 75% din salariu
Andra MARINESCU
1239 vizualizari
Dacă vor fi suspendate cursurile din cauza COVID-19, un părinte poate sta acasă cu copilul și va primi 75% din salariu
În cazul în care la începerea anului școlar se vor suspenda cursurile din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19, unul dintre părinți își va putea lua liber de la serviciu, primind 75% din salariu.


“În perioada stării de urgență a existat o formă de sprijin a familiilor cu copii: pe perioada în care au fost suspendate cursurile școlare, un părinte, la alegere, a avut posibilitatea să stea acasă într-un fel de concediu, plătindu-i-se 75% din salariul său. Și pentru începerea școlii vom lua o măsură similară. Măsura, însă, va fi flexibilă, pentru că situația epidemiologică fiind diferită… va fi o măsură locală”, a anunțat premierul Ludovic Orban, conform Edupedu.ro.
De asemenea, Orban a precizat că, “dacă într-o școală avem cazuri și se închide școala, 14 zile, toți părinții elevilor din școala respectivă vor primi pe perioada suspendării cursurilor, 14 zile, aceeași formă de sprijin de 75%”. 
Anul școlar 2020- 2021 va începe în 14 septembrie.

 

comentarii
3 comentarii

Cind buzunarul tarii e gol si tu faci promisiuni se numeste minciuni gogonate -- adica promiti sarea cu marea -- daca iei inprumut banii se numeste dat inapoi cu dobinda dar-- intrebare -- cine face banii?? -- sau pui hamul tot pe cei ce trag la saiba-- -- Daca unul din parint lucreaza e si normal ca sa aive un salar care sa ajunga pentru un trai decent pentru toata familia -- Oare cine va avea avantaj in aceasta afacere?? ghititi voi ca romanii se cam feresc sa aiva copii---???
06.08.2020 19:41
minciuni electorale
intrebatzi la primarie
pe omamma o cheama fodor
adi3
07.08.2020 11:33
Stau acasă un copil semianalfabet și un părinte superneproductiv. Vom avea victorii multe.
Elect orale
07.08.2020 23:08
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia