Continental
Tribuna
Dacă tot a răcit lumea pe capete, avem zile calde săptămâna ce va veni
Dacă tot a răcit lumea pe capete, avem zile calde săptămâna ce va veni
Având în vedere că, oficial, numărul de oameni răciţi a crescut cu 30% faţă de anul trecut (că neoficial cred că e mult mai mare, el, numărul) iată că săptămâna ce urmează vom avea ceea ce se spune că e o „vară indiană”. Adică e toamnă calendaristic, dar temperaturile şi atmosfera, în general, sunt de vară. De luni până duminică vom avea „vreme frumoasă şi caldă”, cu minime destul de minime, 5-7 grade şi cu maxime rezonabile, de 25-26 de grade. Ceea ce e bine, că poate ne trece. Răceala, zic.

Luni, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla de la slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 9 grade, cu cele mai mici valori în nordul județului. Dimineața, izolat pe văi, se va semnala ceață.

Marţi, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va mai mult senin. Vântul va sufla de la slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 10 grade, cu cele mai mici valori în nordul județului. Izolat dimineața, în zonele joase, se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla de la slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 5 și 10 grade, cu cele mai mici valori în nordul județului. Pe arii restrânse dimineața, în zonele joase, se va semnala ceață.

Joi, vremea va fi frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla de la slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 7 și 10 grade. Izolat dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

În weekend, vremea se va menține în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin.

Prognoza meteo ne-a fost oferită de meteorologii Eugen Mihuleţ şi Gabriela Harpa, de la CMR Transilvania Sud Sibiu. (D.C.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia