Tribuna
Dacă acum e aşa, cum va fi când merge lumea la Mall?
Dumitru CHISELIŢĂ
1393 vizualizari
Dacă acum e aşa, cum va fi când merge lumea la Mall?

Imaginea ce o vedeţi este luată de pe Podul Gării, într-o zi normală de lucru (miercuri, 13 noiembrie, în jurul orei 12 şi ceva). Trafic cât cuprinde, de la intrarea în giratoriul de la Tineretului până inclusiv pe Podul Gării. O nebunie. De fapt, una din nebuniile cotidiene ale traficului cât se poate de înghesuit al Sibiului, care scoate peri albi în cap şi cuvinte care nu ar trebui neapărat reproduse în prezenţa copiilor.

Mai precizăm că imaginea e luată cu o zi înaintea deschiderii noului Mall de pe Lector/Socului, deci NU este inclus în ecuaţie şi traficul dus-întors al vizitatorilor-cumpărători. Ce va fi după? Păi închipuiţi-vă. Pentru că, majoritatea cumpărătorilor care vor vizita acest loc (de altfel util şi OK, după părerea mea) nu vor veni nici pe jos, nici cu autobuzul. Ci cu maşinuţa proprie, că aşa e cool şi că poţi căra marfă cu sacul şi baxul în portbagaj.

Ca să nu uităm, sunt parcări generoase la acest Mall, dar până la ele tot pe infrastructura asta locală ajungi.

Sfatul meu: încercaţi să vă lăsaţi automobilul acasă când veniţi aici. Eu deja am îndoieli să mai iau autobuzul la ce va fi. Sper să nu am dreptate. Şi sper ca fotografia să nu ajungă la rubrica "ce fain se circula înainte pe aici".   

comentarii
1 comentarii

Un mare rahat intr-o zona urbana cu un asemenea trafic...
Emil
14.11.2019 07:47
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia