Tribuna
Cursurile de pregătire pentru BAC-ul de toamnă revin la TVR
Andra MARINESCU
898 vizualizari
Cursurile de pregătire pentru BAC-ul de toamnă revin la TVR
© Arhiva TRIBUNA
Cei care vor da BAC-ul în sesiunea de toamnă se pot pregăti pentru examene alături de "Teleșcoala". Programul va debuta luni, 27 iulie, și va fi dedicat candidaților care vor susține în sesiunea august - septembrie Bacalaureatul.


Lecțiile vor fi difuzate săptămâna viitoare, de luni până vineri, începând cu ora 9.
"De luni, 27 iulie 2020, reîncepe Teleșcoala! Pentru mulți dintre voi perioada examenelor a trecut deja. Dar sunt elevi care vor susține probele de BAC în sesiunea a doua, 24 august-5 septembrie. Suntem alături de ei, firește", spun reprezentanții Teleșcoala TVR.
Potrivit acestora, orarul va cuprinde patru lecții pe zi. Prima zi va cuprinde sesiuni de pregătire la Română, de la orele 9 și 15, precum și la Matematică, de la orele 9.30 și 15.30. 
Orarul va continua astfel: marți, orele 9 și 15 - Română, ora 9.30 - Matematică și 15.30 - Chimie; miercuri, orele 9 și 15 - Română, ora 9.30 - Matematică, ora 15.30 - Fizică; joi - orele 9 și 15 - Română, 9.30 - Matematică, ora 15.30 - Chimie; vineri - ora 9 - Română, 9.30 - Matematică; 15 - Biologie, 15.30 - Fizică. 
Materiile de examen pentru clasa a XII-a vor fi predate de către profesori experimentaţi, pe baza manualelor aprobate de Ministerul Educației și Cercetării.
Potrivit TVR, cursurile pot fi urmărite atât pe TVR2, cât şi online, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe tvr.ro.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA