Continental
Tribuna
Cursuri suspendate, parțial, la trei școli și o grădiniță din județul Sibiu
Andra MARINESCU
1040 vizualizari
Cursuri suspendate, parțial, la trei școli și o grădiniță din județul Sibiu
© Arhiva TRIBUNA
Elevii mai multor clase din patru unități de învățământ din județul Sibiu nu au venit la școală în prima zi a săptămânii, deoarece conducerile școlilor au decis să le suspende cursurile, din cauza virozelor și suspiciunilor de gripă.


Luni, erau raportate, în rândul elevilor, 109 cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2.222 de viroze.
Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean al Sibiu,  cursurile au fost suspendate la clasa a VII-a de la Școala Gimnazială Nr. 25 Sibiu, la clasa a VIII-a A de la Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch” Cisnădie și la Grădinița cu Program Prelungit ”Elefănțelul Curios” Sibiu, pe motiv că peste 20% din numărul de elevi din fiecare clasă absentează din cauza virozei. De asemenea, conform aceleiaşi surse, în perioada 17-19 februarie, cursurile sunt suspendate și la clasa I C a Colegiului Național “Octavian Goga” din Sibiu, deoarece patru elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid.
"În cele trei clase și în grădinița unde cursurile au fost suspendate sunt înscriși, în total, 320 de elevi", spune Dincă.
Cele mai multe viroze și suspiciuni de gripă au fost înregistrate, luni, la Școala Gimnazială Roșia - 163, Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” din Sibiu - 147, Liceul Teoretic “Gheorghe Lazăr” din Avrig - 98, Colegiul Național “Octavian Goga” din Sibiu - 89 și la Colegiul Național Pedagogic “Andrei Șaguna” din Sibiu - 89.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia