Tribuna
Cursuri suspendate din cauza virozelor, la Colegiul "Lazăr" și Grădinița Nr. 22 din Sibiu
Andra MARINESCU
1257 vizualizari
Cursuri suspendate din cauza virozelor, la Colegiul
© Arhiva TRIBUNA
În perioada 19 - 21 februarie, clasa a VIII-a A de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu și grupa mare - Secția Germană de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 22 din Sibiu au cursurile suspendate. Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, peste 20% dintre elevii claselor au viroze.


Astfel, 86 de elevi vor sta acasă până luni.
Miercuri, cursurile au mai fost suspendate la clasa I C de la Colegiul Național "Octavian Goga" din Sibiu, unde patru elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid.
"În urma centralizării pe care IȘJ Sibiu a realizat-o miercuri, 19 februarie, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu au fost raportate, în rândul elevilor, 155 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2345 de cazuri de viroză", a declarat Dincă.
Cele mai multe cazuri de suspiciune de gripă și viroze au fost raportate, miercuri, la: Școala Gimnazială Roșia - 144, Școala Gimnazială "Nicolae Iorga" Sibiu - 143, Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr" Avrig - 114, Colegiul Național Pedagogic "Andrei Șaguna" Sibiu - 106 și la Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu - 104.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia