Tribuna
"Cursuri de seducție", la Astra Film Cinema
Cum poți să seduci un bărbat bogat? Ei bine, răspunsul va fi aflat joi, 6 februarie, de la ora 19, la Astra Film Cinema, când va fi proiectat documentarul "Cursuri de seducție", în regia Alinei Rudnitskaya.


Filmul spune povestea a trei femei din Rusia de azi, care se înscriu împreună la un curs în care se predă arta de a seduce un bărbat, de preferat unul care nu duce lipsă de bani.


"Succesul pentru aceste femei se află undeva între haine scumpe și un apartament frumos, obținerea de prestigiu și faptul de-a se putea bucura de lux.Totodată, ele se simt singure, dar învață din nou cum să fie sexi, recăpătându-și încrederea în ele însele. Regizoarea rusă urmărește evoluția femeilor de-a lungul a șapte ani, surprinzând tragicomic dorințele și anxietățile lor, dominația patriarhiei și ce înseamnă să fii femeie în Rusia lui Putin", spun reprezentanții Astra Film Cinema.


Prețul unui bilet la proiecția documentarului este zece lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).
Informații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon 0269202418. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA