Tribuna
PNL
Cursuri de măiestrie vocală, la Sibiu
Cursuri de măiestrie vocală, la Sibiu
Cursuri, concerte demonstrative și recitaluri au loc, până în 28 iulie, la Sibiu.


Liga de Cooperare Cultural-Științifică „România-Franța” din Sibiu desfășoară în perioada 22-28 iulie evenimentul muzical „Spre o Academie de Muzică la Sibiu. Curs Internațional de Măiestrie Vocală, ediția a XV-a, 2019”. În cadrul acestuia sunt organizate cursuri, concerte demonstrative și recitaluri deschise spre publicul sibian.
"Cursul de măiestrie vocală se adresează tinerilor talentați cu vârste cuprinse între 10 şi 30 de ani, care se pregătesc pentru o nobilă carieră profesională, deciși să intre în competiție directă la nivel european şi internațional. Profesori prestigioși de la Conservatorul din București îi vor ajuta pe tinerii soliști din România și din alte țări să se perfecționeze în această profesie artistică", spun organizatorii.
Evenimentul este completat de două concerte dedicate publicului larg de toate vârstele. În 27 iulie, la Biserica Ursulinelor, cu începere de la ora 18, va avea loc recitalul mezzosopranei Claudia Codreanu, „Laudate Dominum”.
Duminică, 28 iulie, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA, cu începere de la ora 17, publicul este invitat la „Gala tinerilor interpreți”, recitalul jubiliar al participanților la Masterclassul vocal internațional de la Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Publica anunturi

jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia