Continental
Tribuna
Cursa caritabilă de rățuște s-a mutat în mediul online
Liuba STARII
902 vizualizari
Cursa caritabilă de rățuște s-a mutat în mediul online
Clubul ”Rotaract" Sibiu organizează luni, 1 iunie, o întrecere distractivă caritabilă, în sprijinul Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu.

Cea de-a treia ediție a proiectului “Cursa de Rățuște-Rotaract Club Sibiu” se va desfășura în mediul online.

“Deși contextul actual nu ne permite să organizăm proiectele așa cum ne-am fi dorit, Rotaract Sibiu continuă să se implice în comunitate de la distanță. Astfel, am vrut din tot sufletul să organizăm unul dintre proiectele noastre dragi, de data asta însă, un pic modelat situației actuale și cu o notă de originalitate inedită. Anul trecut au fost adoptate peste 3.000 de rățuște care s-au înfruntat într-o cursă amuzantă pe râul Cibin. Peste 25.000 de lei din această cursă au fost donați copiilor născuți cu malformații grave cardiace”, spun organizatorii.

Prima rățușcă ce va trece linia de sosire va oferi câștigătorului un premiu în valoare de 2.000 de lei oferit de sponsorul evenimentului. Scopul principal al proiectului este renovarea Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu. Prin intermediul plății cu cardul, oricine poate să adopte o rățuscă în valoare de zece lei de pe site-ul official: https://sibiu.cursaderatuste.ro/

 

comentarii
2 comentarii

Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895 îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:
Diana Hanganut
20.05.2020 00:56
Bai Diana sa sti ca imi pare rau pentru tine dar imi dau seama ca Dr. Ogume pe langa faptul ca ti-a adus iubitul inapoi a si insistat sa iti ia ceva in schimb si acel ceva este inteligenta, pentru ca draga mea esti PROASTA de bubuie asfaltul...
Prezinti toate semnele ca la nastere ai fost lipsita de oxigen o perioada mai lunga!
Pt Diana Hanganut
21.05.2020 14:56
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia