Tribuna
AFF
Curățenie în Pădurea Dumbrava
Curățenie în Pădurea Dumbrava

Nu există drumeții fără natură. Iar natura are nevoie de oameni buni și responsabili, care nu se dau în lături de la a-i da o mână de ajutor.

 

Dacă ești unul dintre ei, vino cu mine sâmbătă 23 septembrie, la curățenie în Pădurea Dumbrava!

Link înscriere:

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdJnva8hyi.../viewform...

#AniiDrumetiei #liberinaerliber #consiliuljudeteansibiu #aerliber #visitsibiucounty

------------------------------------------------------------

Programul „Anii Drumeției” este un program inițiat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.

Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activitățile specifice ecoturismului.

Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro și app-ul Anii Drumeției, disponibil în App Store și Play Store.

Adrian BIBU

 

 

comentarii
6 comentarii

carevasazica Bibu pare preocupat de mediu si gunoaie! Pai mai Bibule, esti consilier PNL, sef de PNL pe minicipiu. Unde-ai fost in ultimiii 2 ani cand colega ta de partid Cimpean s-a "zdrobit” cu munca si a reusit sa piarda finantarea de circa 100 milioane euro pentru constructia Centrelor de aport voluntar pentru gunoaie ??? Multumita "performatei” lui Cimpean si a PNL Sibiu cel putin 5 astfel de centre de aport voluntar pentru deseuri NU vor fi construite. BIBULE, stii care e potentialul ca zeci de tone de gunoi sau moloz sa ajunga din asta pricina (si din lipsa de variante pentru sibieni) pe camp sau in padure ?? hai du-te ia-o de mana pe colega Cimpean si dati-va demisia pentru incompetenta !
tara arde, babele .... sunt prin padure
19.09.2023 09:35
Nu mai poti iesi in natura fara aprobare de la galbejiti !
Pacala
19.09.2023 09:52
parca bibu era specializat la exproprieri la rasinari :)))) il chemau oamenii acolo ...
19.09.2023 10:22
Dle Bibu, este o actiune pur electorala, ca si cea a psd istilor care va intrece. Probleme de curatenie in natura nu se rezolva asa! Ceea ce faceti este un paleativ si nimic mai mult! Organizati 2 3 angajati cu vana din fiecare administratie locala cu aparate de filmat, chitantier etc. si da-ti amenzi mari, bineanteles cu o publicitate ce se incadreaza acestei actiuni. Va e frica sa procedati asa ca va pieedeti electoratul. Va invit la Vurpar sa faceti asemene actiuni impreuna cu cei din PSD care va intrec; dl Trif ca si Cindrea, cunosc "politica". Veniti sa vedeti aici dezastru ecologic cu toate ca la conducere se afla un primar, vicepeimar si C.L. ce este majoritar ocologist. Frica va caracterizeaza sa nu luati "taueul de coarne"... Aici la noi manelele te asurzesc noaptile sfarsitului de saptamana. Rezolvati dlor conducatori aceste peobleme nu ne mai ametiti cu variante tampite.
Sbarcea
19.09.2023 11:05
Tehnologia AI
Leo
19.09.2023 15:00
Am scris într un autobuz, pe un drum greu. Sunteți perspicace...
Sbârcea Nicolae
19.09.2023 21:42
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA