Tribuna
Sevis
Curățenie de primăvară. Mălâncravul, igienizat de voluntarii din sat
Curățenie de primăvară. Mălâncravul, igienizat de voluntarii din sat

Malurile pârâului din satul Mălâncrav, plin de gunoaie, plastic și deșeuri de tot felul, au fost curățate de voluntari din sat, cei mai mulți dintre ei tineri și chiar copii.

Fundația Mihai Eminescu Trust din Sighișoara a inițiat o acțiune de ecologizare în satul Mălâncrav, din comuna Laslea, județul Sibiu, la care au fost prezente peste 50 de persoane, copii, tineri și adulți din sat. Acțiunea a fost organizată în parteneriat cu Primăria Comunei Laslea, cea care a asigurat transportul deșeurilor colectate cu ajutorul unei remorci. Curățenia de primăvară s-a desfășurat pe parcursul a două ore și s-a bucurat de prezența viceprimarului comunei Laslea, care a și dat o mână de ajutor participanților.

Participanții au fost răsplătiți la final cu suc de mere și gustări dulci. Fundația a asigurat materialele necesare bunei desfășurări a activității: mănuși cauciucate, saci menajeri și clești pentru colectarea deșeurilor.

Această acțiune este parte a proiectului „Roma Community Empowerment”, derulat în Mălâncrav încă din 2019 de Fundația Mihai Eminescu Trust din Sighișoara și finanțat de Fundația Horizon, care are ca scop integrarea familiilor defavorizate în comunitate. În ultimii doi ani, au fost desfășurate aici prin acest proiect peste 30 de ateliere de educație non-formală cu copii și tineri, acțiuni de ecologizare și întâlniri comunitare.

 


comentarii
2 comentarii

Dupa doua saptamani cel mult puteti revenii,va arata la fel daca nu mai rau!
Lae
15.04.2021 18:48
"Revenii!?? Şi daca revenim dupa 2-3 zile e prea devreme?
Lae Buc?lae
16.04.2021 02:31
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia