Continental
Tribuna
Cum vrea Consiliul Județean să elimine „mafia taximetriei” din curtea Aeroportului Internațional Sibiu
Cum vrea Consiliul Județean să elimine „mafia taximetriei” din curtea Aeroportului Internațional Sibiu
© Răzvan NEGRU

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a declarat, miercuri, că vor avea loc mai multe investiții în zona Aeroportului Internațional Sibiu. Una dintre problemele semnalate este cea a parcării Aerogării, unde funcționează o adevărată „mafie a taximetriștilor”.

Daniela Cîmpean a spus că sunt investiții pentru a elimina acest lucru care se întâmplă de mai bine de un an, una dintre cauze fiind costul mic al prețului parcării, de 5 lei pe zi, față de cel practicat în oraș.

  • „Aeroportul are scoasă în achiziție amenajarea parcării și acest lucru va rezolva inclusiv mafia taximetriștilor, cum este ea numită, prin reorganizarea parcării. Sunt prevăzute măsuri pentru a rezolva această situație. Ne dorim să le rezolvăm anul acesta”, a mai spus Daniela Cîmpean.

 

comentarii
2 comentarii

nu mai povestiti,faceti ceva!!!
clar?
ardeo
17.04.2019 20:09
Poftim ce?! Existenta mafiei taximetristilor, ca sa o citez pe doamna Presedinte, e din cauza preturilor de parcare?! Ori redactorul acestui articol a scris gresit, ori ea compara mere cu pere. E atat de simplu sa rezolve si taximetria si parcarea de acolo: trebuie impuse niste standarde foarte clare pe care taximetristii trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine autorizatia de a prelua clienti din aeroport: starea masinii, curatenia din masina, vestimentatia soferului, ordinea de preluare a comenzilor, tarifele, posibilele sanctiuni in cazul in care nu se respecta reguli. Si cu parcarea: inainte de a umbla la preturi, ce-ar fi sa vedeti cum arata starea asfaltului pe acolo si cate aparate pentru plata exista. E de toata rusinea! Pe bune!
Fedral
18.04.2019 14:32
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia