Tribuna
PNL
Cum se fac programările pentru consultații în cadrul Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Sibiu
Cum se fac programările pentru consultații în cadrul Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Sibiu

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență vin în sprijinul celor care au nevoie de o consultație medicală la Policlinica unității medicale în această perioadă în care sunt impuse măsuri de limitare a răspândirii COVID-19.

Programările se pot realiza telefonic, la numerele: 0269.504.120 sau 0269.504.121, de luni până vineri între orele 07.00 – 19.00 sau online la adresa http://scjs.ro .

Pacienții care se prezintă pentru consultații în Ambulatoriu trebuie să știe că accesul în interior se face controlat și toți trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile personalului,  pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță.

Toți cei care intră în Policlinică trebuie să păstreze o distanță sigură față de celelalte persoane; să nu aglomereze intrarea; să respecte orele de programare. Pacienții trebuie să poarte mască.

La accesul în Ambulatoriu, se realizează triajul epidemiologic.

Toate persoanele sunt obligate să completeze un formular tip, ca măsură de informare/siguranță/prevenție cu privire la noul coronavirus.

De asemenea, la intrare se realizează dezinfecția mâinilor, iar pacienților li se măsoară temperatura.

Angajații ambulatoriului poartă echipamente de protecție, iar în cazul în care există suspiciuni de infectare, pacientul în cauză este trimis pentru consultație în Unitatea de Primiri Urgențe.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia