Tribuna
Cum s-a ales o tânără din Sibiu cu dosar penal pentru că nu și-a ținut promisiunea față de biciclistul accidentat
Cum s-a ales o tânără din Sibiu cu dosar penal pentru că nu și-a ținut promisiunea față de biciclistul accidentat

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Agnita, s-a dus, sâmbătă la Biroul Rutier Sibiu și le-a spus polițiștilor faptul că în urmă cu o zi, vineri, în jurul orei 16.30, a fost victima unui accident rutier produs în municipiul Sibiu, pe Calea Șurii Mici. Polițiștii au aflat cine l-a accidentat, dar și faptul că tânăra șoferiță nu și-a păstrat cuvântul dat.

„La data de 29 mai, în jurul orei 16.30, în timp ce se deplasa pe Calea Șurii Mici pe bicicletă, bărbatul în cauză a virat la stânga fără să se asigure și a fost acroșat de un autoturism condus regulamentar de către o tânără în vârstă de 20 de ani, domiciliată în Șura Mică. Imediat după producerea evenimentului, conducătoarea auto a coborât din autoturism, a verificat starea de sănătate a biciclistului și au căzut de comun acord ca bărbatul să se deplaseze la spital pentru îngrijiri medicale urmând ca cei doi să se înțeleagă amiabil cu privire la costul tratamentului”, spun oamenii legii.

Tânăra a părăsit, însă, locul producerii accidentului fără a anunța poliția.

În aceste condiții, pe numele tinerei s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

 

comentarii
1 comentarii

Am pățit și eu așa ceva cu un nene prin 1999-2000(cred). Atunci eu am fost vinovat, omul era pe trecere. Am fost cu el la Urgență, doctorul a vrut să anunțe Poliția, dar „victima” a spus că nu vrea să îmi facă rău. Eu am fost de acord cu anunțarea Poliției, chit că știam că urmează să rămân fără permis. Am convenit să îi repar doar haina de piele pe care o purta și pe care o agățasem co oglinda mea. Oglindă distrusă în urma respectivului impact. Am rezolvat cu haina, dar după două zile ce să vezi... Eram la București în delegație și aflu de la Sibiu că mă caută Poliția. Ce nu știa omul era că eu a doua zi după „accident” fusesem la Poliție și am anunțat incidentul. Dar el, sfătuit de cineva depusese plângere împotriva mea. Până la urmă s-a rezolvat, pentru că eu anunțasem accidentul în 24 de ore, iar el nu.
Cezar
01.06.2020 17:09
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia