Tribuna
PNL
ADVERTORIAL
Cu un primar gospodar și cu sprijin venit de la Guvernul PSD, Poplaca a fost modernizată
Cu un primar gospodar și cu sprijin venit de la Guvernul PSD, Poplaca a fost modernizată

Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu și primarul comunei Poplaca, Vasile Budin, au vizitat investițiile realizate de către echipa primăriei, atât prin fonduri provenite din Programul Național de Dezvoltare Locală, program inițiat și implementat de Guvernul PSD, cât și din fonduri proprii.
Au fost modernizate aproape toate străzile din comună, dar și școlile și locurile de joacă pentru copii. Au fost schimbate stranele bisericii ortodoxe, aleile din cimitir au fost pavate iar iluminatul modernizat. Clădirea Primăriei a fost, de asemenea, renovată.
”Împreună cu echipa Primăriei am reușit să modernizăm infrastructura localității, instituțiile de învățământ, dar și locașul de cult al comunei. Dispensarul medical din localitate este dotat conform normelor în vigoare. Clădirea Primăriei, în care intră zilnic poplăcenii a fost renovată în totalitate.
Din toată Mărginimea Sibiului, Poplaca a fost aleasă să găzduiască Centrul pentru Dezvoltare Montană, iar noi am reabilitat o clădire a Primăriei care să deservească această instituție importantă pentru zona montană a județului Sibiu.
Avem în derulare înlocuirea întregului sistem de iluminat public cu un sistem de iluminat ecologic și inteligent. De asemenea, am semnat un contract pentru introducerea gazului metan în comuna noastră. Nu ne oprim aici, pentru că avem în plan și alte proiecte pentru comunitatea noastră.”, a declarat Vasile Budin, primarul comunei Poplaca.
”Mă bucur că poplăcenii, oameni ospitalieri și gospodari, au în fruntea lor, la primărie, o echipă de oameni dedicați, care reușește să facă lucruri extraodinare pentru comunitatea din Poplaca. Și în acest caz se adeverește acea vorbă din bătrâni care spune că omul sfințește locul.”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.


comentarii
7 comentarii

O fi gospodar primarul , dar la prezindentiale PSD-ul a avut 12,96% in Poplaca .De aceea cam pare trist in poza.Trif inca mai traieste in statul paralel a lui Dragnea si nu realizeaza ca trebuie sa demisioneze pentru binele PSD Sibiu.
ION
12.12.2019 19:38
Doar ei pe strada, oare ce părere au poplacenii despre ei ?
12.12.2019 20:49
Stati linistiti postaci PNL, Budin Vasile cu echipa o sa va bata la fundul gol.
Gicu
13.12.2019 00:50
Ce a facut primarul din Poplaca nu au facut 10 primari inaintea lui. Banii i-au dat guvernul PSD ! De aia va suparati de tot comentati ? Sunteti ofticati ca primarul PSD si guvernul PSD au facut lucruri bune pt oameni ?
Poplaca
13.12.2019 06:42
in primul rand banii nu "i-a dat guvernul psd", cel mai incapabil si corupt guvern al Romaniei ceea ce nu e putin lucru !

banii i-am dat noi, astia care muncim dublu la privat, pe un salariu mai mic decat la stat unde jumatate sunt pilele psd si taie frunze la caini pe 10-15.000 RON salariu !

NU asistatii psd ca cel care comenteaza pe aici, mare fan al hotilor care au eliberat infractorii inainte de ispasirea pedepsei si le-au mai dat si bani de la buget !

si apoi primarul a facut ceea ce trebuie sa faca orice primar. sunt multe localitati chiar mai mici care arata mai bine, la fel cum sunt unele care desi sunt abonate la banii guvernului nu au fost in stare nici sa asfalteze cateva strazi !

realizarile guvernului psd ?
hai sa vorbim de cele peste 2000 scoli care inca au WC in curte si nu au apa calda !!!
de spitalele unde sunt 5 grade in saloane sau unde vii de acasa cu pansamente si seringi in timp ce unii medici nu mai sunt interesati de nimic pentru ca acum au salarii de 10 ori mai mari decat oamenii normali !
de drumurile pe care mori din cauza lipsei semnalizarii, a gropilor si a soferilor inconstienti care sunt beizadele de partid precum fiul lui dragnea cu 10 masini toate peste 250 cai !

ASTA E PSD !!! Un partid de hoti care sustine incompetenta, coruptia si infractorii !!!
unii inca mint cum respira
13.12.2019 08:31
Scrieti si despre faptul ca se dau autorizatii de construire in Poplaca si cand ai terminat nu ti se da voie sa te conectezi la utilitati, inclusiv electricitate.
localnic
13.12.2019 10:18
Hai mars cu minciunile de rahat ! Ia da un singur exemplu !
@ Localnic
13.12.2019 19:17
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia