Continental
Tribuna
Cu maşinile de Vâlcea stăm bine. Cu parcările la şmecherie stăm şi mai bine
Cu maşinile de Vâlcea stăm bine. Cu parcările la şmecherie stăm şi mai bine

Nu înţelegem de ce toţi sibienii fac mişto de judeţul vecin, Vâlcea. Ba că-s nuştiucum, ba că emigrează la Sibiu, ba că una, ba că alta. Dacă ne raportăm la maşinile cu număr care începe cu VL, vedem că, la ce marcă de BMW sunt, acolo, la ei, nu e chiar sărăcia de pe lume. La fel, constatăm că acolo este mult mai multă libertate decât la Sibiu, în sensul că se poate parca oriunde ai chef şi cum ai chef, fără a păţi chestii deranjante, spre deosebire de Sibiu, unde, chiar dacă poţi parca unde ai chef şi cum ai chef, uneori ţi-o mai iei.

 

Cert este că, fără a fi acuzaţi de discriminare regională, judeţeană sau de fiţe ardeleniste, maşinile acestea cam nu prea le pasă unde stau. Chiar dacă stau pe unde nu e de stat. Dar nu-i bai, sunt destui şi cu număr de Sibiu care o comit, cu număr de Bucureşti care consideră că, fiind de la capitală, orice spaţiu li se cuvine, sau cu alte numere din alte judeţe.

Întrebăm şi noi, dacă ai BMW, de Vâlcea sau nu, legislaţia rutieră cum se aplică? Normal sau mai pe sărite? 


comentarii
9 comentarii

Sa plece acasa ,ca ne-au invadat precum sobolani VL,AG,GJ OT...NE-AM SATURAT ....UN ZID IMENS LA BOITA.
Sibian
08.11.2019 00:20
.....mașinilor acestea.....
marius
08.11.2019 08:16
Vai de ziaristul care a scris acest articol.Se vede ca nu are nimic in cap. Invrajbeste romanii sa se urasca intre ei. Iar daca se crede asa de harnic de ce nu lucreaza el la locurile de munca unde sunt angajati oltenii? Se vede ca seamana cu presedintele lui.
08.11.2019 19:53
Mergeți și pozați la Kaufland Turnisor parcarea pentru handicapați. O sa vedeți ca e plina cu mașini ce au număr de SB. Or fi tot olteni!? Nesimțiți sunt sigur.

Oamenii sunt la fel peste tot!
Nelu
09.11.2019 07:49
Ai uitat sa semnezi mizeria asta prin care instigi la ura, papagalule!
Eu
09.11.2019 08:53
care e rostul acestui articol? Va-ti prostit in asa hal incat ajungeti sa faceti articole care instiga la ura? Nu exista masini inmatriculate in SB parcate aiurea?
CitizenX
09.11.2019 12:16
De unde pwla calului au toti sudistii BMW-uri; cu toate ca majoritatea au cotete negre de peste 10 ani...îs curios
Il
09.11.2019 23:39
Nici o Problema cu Valcenii daca isi lasa tupeul si naravul acasa la ei si se integreaza in societatea Sibiana ....cat timp ei se cred ca au pus coada la pruna si au inventat apa calda ,atata timp nu vor fi acceptati de societate in Sibiu si in general in ardeal
emil
10.11.2019 10:05
Ziaristu are perfecta dreptate,relateaza doar adevarul,bineinteles ca sudistiilor nu le place,der nu-i tine nimeni aici. "NU am ras cand au fost adusi in Sibiu .NU o sa plangem cand vor pleca". Bravo ziaristule.ARDELEAN100%.
Localnic Sb.
10.11.2019 18:37
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia