Tribuna
PNL
CTP, 2001: "Homosexualitatea, IMORALĂ şi DEVIANTĂ". CTP, 2016: "Iubirea între două persoane de acelaşi sex nu e imorală, stimaţi 3 milioane de concetăţeni!"
11374 vizualizari
CTP, 2001:

Când Ema Zeicescu silabiseşte tâmpenii la televizor, nu-i niciun bai. Nici loc de panică nu e. Probabil că cineva ţine morţiş s-o facă de râs, de-o lasă pe sticlă. Când liniştea bălţii e făcută ţăndări de bâta cetepeului, cum să te prefaci că nu te-a stropit şi pe tine? Ia uite cum ţi-a udat fâşul!

S-a întâmplat acum câteva zile când deontologul neamului a certat nici mai mult, nici mai puţin decât "Trei milioane de oameni din această ţară care încă nu au învăţat principiile fundamentale ale democraţiei" pentru că doresc, netrebnicii, definirea constituţională a căsătoriei drept uniunea dintre - Ptiu, drace! - bărbat şi femeie.

"3 milioane de concetățeni de-ai mei au semnat petiția inițiată de Biserica Ultrafericitului Daniel, care ar interzice căsătoria civilă între persoane de același sex prin modificarea în acest sens a Constituției. Trei milioane e cifra pe care nu pot să o ironizez în niciun fel. Ce vor cei 3 milioane? Vor ca nişte concetăţeni ai lor care plătesc impozite ca şi ei, care sunt egali cu ei în faţa legii supreme a ţării, vor să le refuze acestor oameni un drept civil pe care îl au şi ei. Nu vorbesc de căsătoria religioasă. Biserica are tot dreptul să dea o circulară că în bisericile din România se oficiază doar căsătorii între un bărbat şi o femeie. Are dreptul să facă asta.

Dar cu ce drept vrei să schimbi Constituţia care priveşte toată populaţia şi să le iei acestor oameni un drept al omului?

Omul acela are un comportament sexual care nu îl face cu nimic imoral, homosexualitatea nu e imorală. Dar iubirea între două persoane de acelaşi sex nu e imorală, stimaţi 3 milioane de concetăţeni! Dacă iubesc un bărbat, de ce să nu am dreptul să împart cu el, printr-un act civil, patrimoniul, moștenirea, reprezentarea, spațiul locativ, așa cum am cu o femeie? Sau invers”, a afirmat Cristian Tudor Popescu. Bineînţeles că despre dreptul meu, al tău, ba chiar şi al lui de a nu vedea cupluri de hăndrălăi hârjonindu-se, bărbăteşte, prin parc ori la terasă, doar fiindcă îi lasă legea, nimic. Mucles. Nici măcar cu o vorbă nu şi-a împopoţonat deontologul discursul. Era să scriu delirul. Cu toate că delirul abia începe:

 

   ”Dar cu ce drept nu îngăduie BOR zisa Mântuitorului, «Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți», Iisus neprecizând dacă aproapele e femeie sau bărbat? Cu ce drept se amestecă în Constituția care e pentru toți, credincioși sau ne, hetero sau homo?”, se întreabă CTP.

 

Acum 15 ani, însă, când păcatului puteai să-i mai spui păcat şi virtuţii virtute, fără să-ţi sară în cap tot soiul de soioşi organizaţi în organizaţii, iar homosexualitatea nu era una dintre priorităţile guvernului şi ale Curţii Supreme a SUA, Cristian Tudor Popescu avea cu totul alte păreri decât cele exprimate la Digi, îşi aminteşte activenews.ro.

Într-un editorial postat în ziarul Adevărul, în momentul în care Parlamentul discuta abrogarea articolului 200 din Codul Penal, CTP se exprima vehement împotriva manifestărilor publice ale homosexualilor. Argumentele pe care, azi, CTP le proclamă în favoarea căsătoriilor homosexuale, erau ironizate de acelaşi jurnalist cu 15 ani în urmă.

 

CTP compara homosexualii cu necrofilii, zoofilii sau pedofilii, afirmând că aceasta este o formă "aberantă" a sexualităţii umane. I-auzi:

 

"Nu numai ca pederaştii şi lesbienele trebuie lăsaţi în legea lor, să se pipăie şi să se lingă în văzul lumii, dar trebuie să fim democraţi şi toleranţi până la capăt, nu pe porţiuni. Mai sunt şi alte minorităţi sexuale care suferă din pricină că nu sunt înţelese de societate. Necrofilii, de exemplu, cei care fac amor cu cadavre, ei cum să-şi trăiască pasiunea vieţii când nu au acces neîngrădit în cimitire? Ca să nu mai vorbim de morgă, unde se iroseşte atâta prospătura. Apoi zoofilii, dedicaţi animalelor, care-şi au şi ei câte o Claudia Schiffer cu uger de nota 10 sau un măgăruş pe post de Antonio Banderas. S-a gândit cineva că, odată cu dezastrul din zootehnia românească, zoofililor li se reduc posibilităţile de a avea o relaţie? Ce, ei nu sunt oameni? Există, de asemenea, categoria celor care obişnuiesc s-o facă cu statui - literatura medicală denumeşte asta pygmalionism; deunăzi tocmai a încercat unul pe la Bacău cu monumentul eroului necunoscut. Ce jale trebuie să-i bântuie de atâţia ani pe pygmalionişti, de când superexcitantul Lenin a fost dat jos de pe soclu şi înlocuit cu două steaguri impracticabile", scria el.

 

"Vulgaritatea, obscenitatea mă deranjează indiferent daca sunt homo sau hetero. Totuşi, nu cred ca se pot pune pe acelaşi plan sexualitatea normală şi vreo forma aberantă a ei, fie şi pentru simplul motiv ca umanitatea există ca rezultat al împerecherii heterosexuale - o omenire homosexuală ar dispărea stearpă în câteva zeci de ani, într-o decrepitudine de sfârşit de lume", continua CTP.

 

Ironia face ca articolul respectiv să se încheie cu nişte previziuni pe care CTP le considera sumbre atunci, dar care s-au îndeplinit întocmai şi al căror avocat este jurnalistul, azi.

 

"Odată ce se grupează în organizaţii legalizate, homosexualii se pot promova unii pe ceilalţi în diverse structuri, pot să devină din discriminaţi închipuiţi nişte factori agresivi de dislocare pe tăcute a heterosexualilor, cum în Vest deja se întâmplă - enclavele se pot construi şi altfel decât geografic sau etnic", afirma editorialistul de la Republica.ro.

În loc de concluzie: 15 ani i-au trebuit deontologului ca să nu mai întoarcă spatele homosexualilor. Ce l-o fi convins oare să le-ntoarcă faţa? "Senilitatea sau oportunismul?", se-ntreabă activenews.ro. Sau, ia stai: mă, dacă abia acum e uns cu toate alifiile?

 

 

 


comentarii
13 comentarii

Iubirea intre doua persoane de acelasi sex n-o fi imorala. Sexul, intre doua persoane de acelasi sex este imoral. Sa-l citezi pe Isus ca o dovada ca acesta ar fi acceptat aceasta legatura este iarasi imoral. Ba chiar este o dovada ca cel care a scos-o pe gura are probleme mari cu capu
CTP
01.06.2016 08:53
CTP este un ziarist care scrie la comanda. Din asta tr?ieste. Saracul de el, cred ca se chinuie. Uitati-va cum arata!
un cititor
01.06.2016 10:50
ctp asta e dus rau cu pluta.....e atotstiutor....isi da el cu parerea despre toate......
vai de ctp
01.06.2016 15:04
Mai leguma vestejita---A iubii pe aproapele tau sau pe dusmanul tau -(cazul nostru)- inseamna a spune ca, a face --sex intre doi ,sau doua inseamna pacat si pacatul duce la moarte --ai auzit de SODOMA de Gomora?? sau esti atit de destept-CITIT- incit nu ai ajuns la aceste pasage din BIBLIE -daca nu ai citit te iert si i-ti recomand sa citesti --daca ai citit atunci esti judecat de Dumnezeu -- nu te mira daca ai sa mori ca un porc
mke
02.06.2016 18:08
Inca un poponar zzz sforaind ia apararea cu---r- istilor sodomiti aducatori de SIDA -- ba balega --lasa-ne -- ce faci tu in dormitor cu femeia ta barbat e treaba ta ,dar nu venii sa strici tu ce a infiintat Dumnezeu --FAMILIA --ADAM SI EVA -plus copii -mars inapoi la dormit
ion
04.06.2016 20:29
in primul rand tribuna se arata o platforma media de k* atata timp cat sterge comentariile care nu rimeaza cu obtuzitatea "jurnalistilor" ei.
in al 2lea rand...@ion.
sunt foarte straight (cand te scoli din betie da fuguta la disctionar si vezi ce-i aia) am avut femei si o sa ma am. problema e ca nici tu, nici eu nu avem dreptul sa le spunem unor anumiti oameni ce si cum sa faca atata timp cat libertatea lor nu incalca libertatea noastra, a celorlalti. ciudat cum toata lumea are o treaba cu 2 barbati care si-o trag da nu aud pe nimeni vorbind despre doua femei(dimpotriva, cei mai multi ati gay ranjesc si balesc ca niste vite numai cand se gandesc la asta)
cred ca deja ai adormit citind asa ca ma opresc aici.
acum am citit din nou comentariul tau si e plin de prostie, sigur ai maxim 6 clase (hai, cu indulgenta ai facut 10 la un liceu de tinichigerie auto dar nu ai terminat...)
btw, asa cum nu exista mos craciun, nu exista nici alti barbosi care te mangaie pe tine in cap
zzz
06.06.2016 02:32
Urata poza, mai lipseste coasa si imi faci cainele sa chiaune de spaima, sictir la kuristi
k....iuro
06.06.2016 06:54
Problema , e ca o mica minoritate vrea cu ori ce chip sa domine majoritatea -- culmea !!!! cer niste drepturi care incalca drepturile -Normalilor-- si incet incet vor sa schimbe societatea sanatoasa in cloaca mizerabila -- Aici ma refer la moralul generatiiei care vine dupa noi--De ce vrea unii sa schimbe legile lasate de Dumnezeu ?? fiindca nu mai au credinta --ei cred ,ca nu cred in nimic-- Daca tu nu crezi e treaba ta --dar nu influenta pe altii cu falsa ta doctrina -- mingaiat de( cel cu barba )fain nume dai CREATORULUI--celui ce te-a creiat !!!----pe tine te va mingaia ala cu coarne ???-Totusi mai ai o sansa Isus Christos a murit si pentru tine.- pocaiestete
@zzz
06.06.2016 06:56
si ce drepturi anume iti incalca tie acesti oameni daca se casatoresc?fii explicit
zzz
06.06.2016 10:52
Mar frumos si aratos proaspat ---daca o larva intra in el --il goleste de continut --arata inca frumos pe dinafara dar curind va cadea la pamint-- asa si cu societatea umana --un vierme(homosexualitatea) care incet incet roade din interior pina o ofileste -- aceasta -INCALCA DREPTUL MEU SI AL SOCIETATII de a fi perpetua ,sanatoasa din toate punctele de vedere --material si moral-- Nu va uraste nimeni din contra pentru ca sunteti iubiti va spunem -- ca, sex intre -barbati sau intre femei - e pacat si aceste destrabalari au fost pedepsite de Dumnezeu-(Sodoma si Gomora )-- deci ,va atentionam -- veniti-va in fire ca sa nu patiti ca sodomitii. E dreptul meu sa nu mi se faca scirba atunci cind -doi barbati sau doua femei se se pupa fara rusine pe strada - E dreptul meu ca -copii mei sa fie feriti de actiunile destrabalatilor-parade gay fara scrupule - care fara rusine intra si in scoli cu temele lor stupide--Be blessed man
@zzz
06.06.2016 19:59
Orlando --i-ti spune ceva tie?? 49 de morti pina acum si 50 raniti --si asta din cauza ???stiti voi bine -- sfidati -NORMALITATEA- si pe DUMNEZEU- sa va dea de gindit --anormalilor e doar un avertisment---
@zzz-
14.06.2016 19:15
C.T.P. te-ai vandut cui ti-a dat mai mult asemeni unei prostituate de pe centura.Acum vreo 10 ani parerea ta insemna ceva,acum nu mai conteaza decat pentru homosexuali.Undeva in constiinta si tie iti e rusine, ca arati tare nefericit.
JENICA DAN
28.10.2016 06:59
CTP a ajuns bio-leninist la bătrânețe. :))
Eugen
24.09.2018 17:47
Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

anunt-incepere-proiect-139830-final

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia