Tribuna
Crucea Roșie vine în sprijinul persoanelor vulnerabile din județul Sibiu
Crucea Roșie vine în sprijinul persoanelor vulnerabile din județul Sibiu
În contextul pandemiei cu noul COVID – 19, Crucea Roșie Sibiu oferă alimente perisabile și neperisabile persoanelor vulnerabile din județul Sibiu.

Reprezentanții oranizației, sprijiniți de voluntarii grupului de inițiativă civică “Vă Ajutăm din Sibiu” colectează alimente neperisabile, obiecte de igienă sanitară, apă și sucuri. Produsele respective vor ajunge la persoanele vulnerabile din județ, vârstnicii fără aparținători și persoanele izolate la domiciliu, aflate în evidența organizației și în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu prin Serviciul Public de Asistență Socială.

“Datorită generozității și implicării Danielei Câmpean, președintelui Consiliului Județean Sibiu, Crucea Roșie Sibiu beneficiază de un amplu spațiu de depozitare în cadrul Sălii Transilvania. De asemenea, am primit de la Fundația ‘Elijah’ din Hosman zece mii de conserve, 360 de cutii tetrapack ‘Bravo’, 576 sucuri ice tea de 0.5 l. Transportul acestor produse s-a realizat cu ajutorul companiei ‘ART Reisen’, cărora le mulțumim pe această cale. Mulțumim și comandantului Cosmin Balcu, din cadrul ISU, pentru ajutor. Pentru susținerea proiectelor noastre umanitare din perioada aceasta, puteți să donați în contul:RO85RNCB0227 036062930013”, spun reprezentanții Crucii Roșii.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia