Tribuna
PNL
Crucea Roșie, prezentă la Maratonul Internațional Sibiu
Crucea Roșie, prezentă la Maratonul Internațional Sibiu

Maratonul Internațional Sibiu își propune să mobilizeze oameni cu suflet mare pentru a sprijini cazuri speciale. Unul dintre aceste proiecte fiind “Primul ajutor, prima șansă la viață”.

“Cursurile de prim-ajutor pot salva vieți. La Crucea Roșie  Sibiu susținem deja cu o frecvență ridicată aceste cursuri, dar dorim să le extindem la scară mai largă – și să devină elementare pentru cât mai mulți adulți. Ne lipsește, insă, echipamentul specific. In prezent avem un singur set de predare/invățare, fără software integrat, uzat, incomplet. Dorim sa achiziționăm cel puțin 2 seturi  complete, de ultimă generație, pentru a putea acoperi o plajă cât mai largă de solicitări (companii, instituții, școli, demonstrații, etc). Astfel, vom putea organiza cursurile de prim ajutor săptămânal la sediul nostru, pentru publicul larg, iar in paralel echipele de formatori vor avea șansa să se deplaseze in companii sau instituții pentru predare de nișă, conform specificului activității (educație, producție, administrativ, categorii de risc, vârstă, etc)”, spun reprezentanții organizației.

Crucea Roşie este cel mai mare furnizor de cursuri şi intervenţii în domeniul primului ajutor din ţară. Oferim cursuri standard, dar și serii de cursuri personalizate de prim ajutor, pentru nevoi specifice, pentru persoanele cu vârstă de peste 16 ani care doresc să învețe ce inseamnă sa acorzi primul ajutor in situații de viață cotidiene.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica